Beleef de Menzis 4 Mijl van Groningen op 24 en 25 oktober 2020!

Virtuele editie

Met de MyTrace app is het net alsof je de Menzis 4 Mijl van Groningen op zaterdag 24 en/of zondag 25 oktober echt van Haren naar de Vismarkt in Groningen loopt met o.a.:

  • Het ''4 Mijl''-lied van de band Nuchter voor het startschot;
  • Updates over jouw tussentijden;
  • Weetjes over de highlights langs de route;
  • Muziekpunten en publiek die jou naar de finish dragen;
  • Finishen met het uitzinnige publiek op de Vismarkt.

Uiteindelijk neem je na de finish jouw digitale medaille in ontvangst en zie je in het leaderboard wat jouw tijd is ten opzichte van familie, vrienden of collega's. Vooraf kun je zelfs de meest ideale hardlooproute uitstippelen van en naar jouw eigen voordeur met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner. Een echte evenementbeleving dus!

Aanmelden


Hoe werkt het?

Download de MyTrace app

Download de MyTrace app (App Store of Google Play Storeen volg de stappen tot jouw MyTrace ID zichtbaar wordt.

Meld je aan

Meld je aan voor de Menzis 4 Mijl van Groningen.

Verkrijg toegang tot de MyTrace app

Klik op de link in de e-mail, vul jouw MyTrace ID in.

Kies je startwave

Kies jouw gewenste startmoment. Het aftellen kan beginnen!

Bepaal je route

Stippel de meest ideale route vanaf jouw voordeur uit met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner.

Train

Zorg dat je in beweging blijft.

Start de app

Sta op tijd klaar met de app op je telefoon en je oortje/koptelefoon, check 5 minuten van te voren in en wacht op het startschot.

Succes

Geniet en ervaar de beleving en sfeer van de Menzis 4 Mijl van Groningen.

Menzis 4 Mijl van Groningen

Van Haren naar Groningen. Het grootste en meest sfeervolle loopevenement van Noord-Nederland.

Aanmelden

Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

Lopen, in een rolstoel, op een step of rollerskates. Iedereen mag op zijn eigen manier meedoen aan de 4Mijl4You.

Aanmelden

Quiet maakt lawaai voor stille armoede. Jij ook?

Loop de virtuele 4 Mijl en steun Quiet!

Geef aan Quiet Groningen en help mee om stille armoede te verzachten. Quiet Groningen is bij deze bijzondere editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen het goede doel. 

Help jij ook mee?
De virtuele Menzis 4 Mijl van Groningen geeft alle deelnemers de mogelijkheid om bij registratie van deelname een vrijwillige donatie te doen voor Quiet Groningen. 

Lees meer over Quiet

FAQ's

Hoe kan ik mezelf aanmelden?

Download de MyTrace-app (App Store of Google Play Store) en volg de stappen zodat jouw persoonlijke MyTrace ID zichtbaar wordt. 

Meld je vervolgens via deze website aan. Je ontvangt een e-mail met daarin een link naar een pagina om jouw MyTrace ID in te vullen. Heb je dit gedaan? Jouw aanmelding is voltooid.

Je kunt nu jouw gewenste startmoment kiezen in de app. Het aftellen is begonnen! Plan ondertussen je ideale route met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner. Sta op tijd klaar met de app op je telefoon en je oortjes in en wacht op het startschot. Veel plezier!

Zijn er verschillende startwaves?
Ja, er zijn meerdere startwaves. Je kunt in de app jouw gewenste startwave kiezen zodra je bent aangemeld. Heb je jouw startwave gemist, kun je alsnog voor een latere wave kiezen (mits die er is). Indien je toch later van start gaat in de door jouw gekozen wave, dien je er rekening mee te houden dat de timer al loopt.
Hoe bepaal ik mijn route voor virtuele Menzis 4 Mijl van Groningen

Uniek aan deze editie is dat je via de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner, een online tool waarmee je vanaf je voordeur de meest ideale hardlooproute kunt uitstippelen. Klik hier om jouw route te plannen met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner.

Hoe wordt de veiligheid gewaarborgd tijdens de virtuele Menzis 4 Mijl van Groningen

Hardlopen en deelnemen aan de virtuele Menzis 4 Mijl van Groningen doe je alleen. Daarnaast dien je je te houden aan de geldende voorzorgsmaatregelen en regelgeving, zoals het houden van afstand en het naleven van verkeersregels. De virtuele Menzis 4 Mijl van Groningen er voor iedereen en wij doen een beroep op ieders persoonlijke verantwoordelijkheid om er met elkaar, op afstand, een mooie sportieve belevenis van te maken.

Wie kan zich aanmelden voor de virtuele Menzis 4 Mijl van Groningen?

Iedereen kan zich gratis aanmelden voor de virtuele Menzis 4 Mijl van Groningen. 

Kan ik ook iemand anders aanmelden?

Ja, in de shop kun je meerdere afstanden tegelijk bestellen, dus voor meerdere personen tegelijkertijd de bestelling plaatsen. Je ontvangt een bevestigingsmail met een overzicht van jouw bestelling. 

Vervolgens ontvang je per evenement een aparte e-mail met één of meerdere links (afhankelijk van het aantal dat je besteld hebt). Alle lopers die mee willen doen dienen de MyTrace-app te downloaden en de stappen te doorlopen tot hun persoonlijke MyTrace ID zichtbaar is. 

Vervolgens dient er per link de persoonlijke MyTrace ID ingevuld te worden waarna deze deelnemers hun startmoment kunnen kiezen in de app en mee kunnen lopen.

Ik heb een vraag, waar kan ik deze stellen?

Neem voor vragen contact met ons op via het contactformulier.

Wanneer ontvang ik mijn bestelde shirt(s)?

Shirts besteld voor 7 oktober, worden uiterlijk 10 oktober geleverd. Bestellingen vanaf 7 oktober, worden na 11 oktober geleverd.


Loop de virtuele editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen op 24 of 25 oktober

Start vanuit je eigen huis en ervaar de sfeer en beleving van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Meld je gratis aan, download de MyTrace app en loop mee!

Lees meer