Wij zijn ontzettend blij dat we dit jaar het hardloopevenement weer mogen organiseren. We merken aan het dagelijks leven dat de corona crisis niet alleen de samenleving tot stilstand heeft gebracht, maar ook in de keten zijn sporen nalaat. Dit hebben we in de voorbereiding gemerkt, maar ook bij de toplopers. Peruth Chemutai zou haar debuut maken op de Menzis 4 Mijl van Groninge, maar door omstandigheden kan zij helaas niet meer mee doen. Aan de start staat dit jaar wel weer een mooie mix van internationale en nationale topatleten tijdens dit hardloopfestijn.

Roemrijke historie
De Menzis 4 Mijl van Groningen kent een prachtige historie. Veel toplopers komen graag naar Groningen om op het nagenoeg rechte parcours van Haren naar Groningen een snelle tijd neer te zetten en te genieten van de entourage. Op de startlijst staan dan ook meerdere lopers die al eerder deelnamen. Het wordt weer een feest in de stad!

Meet & Greet
Voorafgaand aan het weekend van de Menzis 4 Mijl wordt er op vrijdag 8 oktober een Meet & Greet georganiseerd in het Mercure hotel in Groningen om 11:00. Eva Cherono uit Kenia zal hierbij aanwezig zijn.