Samen leefkracht versterken
Bewegen is niet alleen leuk, het is gezond en het versterkt ieders leefkracht. Daarom is Menzis partner van de 4 Mijl. Samen zorgen we ervoor dat inwoners uit de regio op een makkelijke manier meer kunnen bewegen en in contact komen met elkaar. 

Mini 4 Mijl
Voor de allerkleinste hardlopers is er dit jaar een nieuwe afstand: de Mini 4 Mijl van Groningen. Voor alle kinderen tussen 4 en 11 jaar die heel graag willen mee doen is er nu een speciale afstand waaraan zij mee kunnen doen. Op zondag 8 oktober om 12.00 uur zal het startschot klinken op het Hereplein waarna de kinderen door de Herestraat naar de Vismarkt lopen. Hier wacht hen een feestelijke finish met enthousiaste supporters langs de kant én natuurlijk een speciale en unieke medaille.

Ren voor het Jeugdfonds
Dit jaar kan iedereen meedoen aan de Charity Run ten behoeve van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen. Als je vóór 11 september 2023 een bedrag van €300,- of meer ophaalt, ontvang je een startbewijs en het speciale Jeugdfonds-shirt. Je ontvangt hiervoor na 11 september een aparte link om je gratis in te schrijven. Met gemiddeld bedrag van €300,- kan één kind een jaar lang gratis lid worden voor een sport- en cultuurclub. Het Jeugdfonds betaalt namelijk het lidmaatschap van de sport- of cultuurclub voor kinderen en jongeren die opgroeien in gezinnen met weinig geld of geldzorgen. Ook wordt hierin voorzien in de benodigde kleding of attributen.


SamenGezond
SamenGezond is het online gezondheidsprogramma van Menzis, voor iedereen. Jong en oud, ziek en gezond, verzekerd en niet-verzekerd bij Menzis. De handige app laat je op een leuke manier elke dag bewegen en helpt je om je voor te bereiden op de Menzis 4 Mijl van Groningen. Kijk voor meer info op samengezond.nl.

Inschrijven kan vanaf vandaag via www.4mijl.nl/inschrijven


Schrijf je nu in!

Je kunt je inschrijven voor de 36e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Inschrijven kan nu via de onderstaande link.

Lees meer