Hardloopavond in het Omnium


EXCLUSIEF 4 MIJL PR-PAKKET

Ben jij een gevorderde lopen en wil je écht het verschil maken bij de 4 Mijl? Meld je dan nu aan voor het exclusieve PR-pakket. Dit pakket richt zich tot maximaal 30 hardlopers en tijdens de hardloopavond ontvang je hierover meer informatie. Kun je niet langer wachten en wil je je direct aanmelden, dan kan dat natuurlijk ook!

De inhoud van het pakket

  • 4 Mijl startbewijs
  • Starten in het wedstrijdvak bij de topatleten
  • Inspanningstest
  • Coachgesprek
  • Trainingsschema’s 
Inspanningstest
Op basis van deze test kan bepaald worden hoe je er conditioneel voor staat en waar de verbeterpunten liggen. Naar aanleiding van de test kan een gericht trainingsadvies en schema gemaakt worden. De test wordt afgenomen in het inspanningslab in Het Omnium door sportartsen van het Martini Ziekenhuis. De kosten voor de inspanningstest worden bij de meeste aanvullende verzekeringen vergoed. Check hiervoor je verzekering!

Coachgesprek
Er wordt een gesprek ingepland van 30 minuten met een coach die de resultaten met je bespreekt en naar aanleiding van de test een gericht trainingsadvies geeft.

Persoonlijke trainingsschema’s
Op basis van de inspanningstest wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld om zo je PR op de 4 Mijl te realiseren.

Na jouw aanmelding wordt er contact met je opgenomen voor het plannen van de inspanningstest en het vervolg. Let op: er geldt een maximum van 30 personen. De kosten voor dit exclusieve 4 Mijl PR-pakket bedragen €225,-. Stuur uiterlijk 5 september een email met je naam en telefoonnummer naar info@4mijl.nl ovv. 4 Mijl PR-pakket. Van ons ontvang je een code waarmee je je kan inschrijven voor de Wedstrijdloop. Je gegevens worden doorgestuurd naar Het Omnium voor het inplannen van de inspanningstest.