Meer dan 13.000 deelnemers werden zoals ieder jaar weer toegejuicht door vele enthousiaste toeschouwers en verschillende muziekpunten die langs het sfeervolle parcours stonden tussen Haren en Groningen. De laatste loopster, Robin Wolf werd rond 15:30 uur feestelijk onthaald door mascotte Timey, de journalisten en het uitbundige publiek dat massaal naar de Vismarkt was gekomen.

Johan Meijer, event manager van de Menzis 4 Mijl van Groningen, blikt terug op een geslaagde en sfeervolle editie. “Het is ontzettend mooi dat we na zo lang wachten weer een prachtige editie met elkaar kunnen beleven. Zoveel enthousiaste deelnemers hebben hier lang naar uitgekeken en dat bleek ook uit de fantastische sfeer en de blije gezichten die passeerden. Het was weer een top editie”.

Aan de vooravond van de Menzis 4 Mijl van Groningen, stond op zaterdag 9 oktober de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra op het programma. Vele deelnemers stonden enthousiast met gekleurde lichtjes en opvallende outfits aan de start om het parcours van Haren naar Groningen op een alternatieve manier af te leggen. Op de fiets, met een step, handbike of met een kinderwagen; velen creatieve varianten passeerden het parcours en verblijden de stad.

Traditiegetrouw vinden de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra ook volgend jaar plaats op de tweede zaterdag en zondag van oktober. Dit valt volgend jaar op zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2022.


Schrijf je nu in!

Je kunt je inschrijven voor de 36e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Inschrijven kan nu via de onderstaande link.

Lees meer