Cheque overhandiging en Prijsuitreiking


Team 4 Mijl 
Naast het uitreiken van de prijzen aan de winnaars van de jeugdloop, is ook de opbrengst voor Team 4 Mijl bekendgemaakt. De 4 Mijl vindt het belangrijk dat aanstormend talent gedegen begeleiding krijgt om prestaties te verbeteren en zich op verantwoorde wijze te ontwikkelen, daarom heeft ze in 2007, Team 4 Mijl geadopteerd. Bestuurslid Henk Bakker heeft uit handen van Elske Dijkstra, Race Director 4 Mijl, de cheque met daarop een bedrag van: €15.800,- in ontvangst genomen. Dit is bijeen gebracht door een vast bedrag per bedrijventeam en per individuele deelnemer en via donaties.

UMCG Transplantatiecentrum
Dit jaar was het goede doel van de Menzis 4 Mijl van Groningen het UMCG Transplantatiecentrum. Deelnemers konden bij hun inschrijving een donatie doen of een bijdrage geven aan een van de collectanten die tijdens de 4 Mijl aanwezig waren, daarnaast werden er nog andere acties door het UMCG Transplantatiecentrum zelf georganiseerd. Ook de deelnemers van de Charity Run hebben met hun persoonlijke actiepagina's geld opgehaald voor het goede doel. Het opgehaalde bedrag wordt gebruikt om een jaar revalidatie te bekostigen voor ongeveer 30 patiënten die een transplantatie hebben ondergaan. De deelnemers van de Charity Run, maar ook vele recreanten hebben hard en fanatiek gelopen voor het UMCG Transplantatiecentrum, waarvoor tot nu toe een bedrag van €93.700 is opgehaald. Dit bedrag is nog maar een tussenstand. De cheque met daarop het definitieve bedrag zal op vrijdag 9 november overhandigd worden tijdens het tweede congres van het Transplantatiecentrum.


Menzis 4 Mijl van Groningen afgelast, wel virtuele editie in 2020

In overleg met onder meer hoofdsponsor Menzis en de gemeente Groningen is besloten de ‘’4 Mijl’’ af te gelasten. Je kunt dit jaar wel deelnemen aan een uitdagend alternatief, de eerste virtuele editie.

Lees meer