De combinatie van ontmoeting van collega’s in een sociale setting buiten werktijd en de vele opdrachtgevers waar Brunel mee samenwerkt die ook deelnemen, maakt de 4 Mijl een prachtig evenement om aan deel te nemen. Relaties van Brunel zoals AVEBE, Astellas, Engie, Eekels, GLT-plus, Gasunie, Rabobank, Royal Haskoning, ABN Amro, Tebodin en FrieslandCampina waren vorig jaar allemaal vertegenwoordigd. 
Vanuit onze visie; ‘’realisatie van marktleiderschap door geluk, groei en succes voor zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers centraal te stellen’’, sluit dit evenement in Groningen hier uitstekend bij aan. Naast het nastreven van doelen en successen, is het minstens zo belangrijk om het geluk van een persoon centraal te stellen. Geluk is een beleving, een mate van ontspanning en tevredenheid. En wat is er mooier om daar een kleine bijdrage aan te kunnen leveren door medewerkers op een moderne en actieve methode met elkaar te verbinden. Op die manier hoopt Brunel een betrokken en stimulerende werkgever te zijn en draagt de 4 Mijl hopelijk een stukje bij aan het behoud van medewerkers binnen de organisatie.


Schrijf je nu in!

Je kunt je inschrijven voor de 36e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Inschrijven kan nu via de onderstaande link.

Lees meer