Nationale topatleten goed vertegenwoordigd bij 32e editie Menzis 4 Mijl van Groningen

26-9-2018

Susan Krumins, Maureen Koster, Roy Hoornweg, Khalid Choukoud, Mohamed Ali en veelbelovende talenten in actie.

Zondag 14 oktober is de Nederlandse top bij de mannen én vrouwen zeer goed vertegenwoordigd bij de 32e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Bij de mannen staan in ieder geval Roy Hoornweg, Khalid Choukoud, Mohamed Ali en vele andere atleten aan de start. Ook het vrouwenveld is goed vertegenwoordigd met Susan Krumins en Maureen Koster. De organisatie verwacht dan ook een snelle wedstrijd en een spannende strijd tussen nationale atleten.

Lees meer
Nationale topatleten goed vertegenwoordigd bij 32e editie Menzis 4 Mijl van Groningen

Ruim 75% van de startnummers 4 Mijl van Groningen al verkocht

26-9-2018

De 4 Mijl van Groningen is al jaren het grootste loopevenement van Noord-Nederland. Op zondag 14 oktober kunnen maximaal 23.000 deelnemers de 4 Mijl van Haren naar Groningen afleggen. Momenteel is al ruim 75% van de startnummers verkocht en zijn er dus nog een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar.

Het evenement is pas over drie maanden, maar mensen die nog twijfelen wordt geadviseerd niet te lang meer te wachten met inschrijven. Het evenement is populair bij lopers uit zowel binnen- als buitenland, bedrijven en scholen. Om de kwaliteit te waarborgen, is er een limiet aan het aantal lopers gesteld. Zodra die grens is bereikt, sluit de inschrijving.

Klik hier om je in te schrijven

Lees meer
Ruim 75% van de startnummers 4 Mijl van Groningen al verkocht

Brunel nieuwe partner 4 Mijl

21-9-2018

In de afgelopen jaren is het grootste hardloopevenement van Noord-Nederland, de 4 Mijl, uitgegroeid tot een volksfeest voor de stad Groningen en omstreken. Voor internationale detacheerder Brunel (link naar hun site) een reden om hier vorig jaar voor het eerst met 40 deelnemers aan de Bedrijvenloop aan mee te doen. Zowel interne medewerkers als gedetacheerde collega’s vanuit verschillende branches reisden hiervoor af naar het Noorden. Na afloop volgden er vele positieve reacties en ook dit jaar werd de vraag vanuit medewerkers gesteld of deelname met een aantal teams weer mogelijk was. En met succes; dit jaar staan we aan de start met 8 teams, oftewel 56 deelnemers.

Lees meer
Brunel nieuwe partner 4 Mijl

De 4 Mijl van Groningen introduceert mascotte Timey

21-9-2018

Timey, het nieuwe gezicht van de 4 Mijl van Groningen straalt in alles Groningen uit. De mascotte zal zorgen voor nog meer beleving in de aanloop naar en tijdens het evenement en gaat vooral deelnemers aansporen om nog fitter te worden. Timey is in de aanloop van de 4 Mijl op verschillende plaatsen te spotten en natuurlijk is hij aanwezig in het weekend van 14 oktober tijdens de Menzis 4 Mijl van Groningen en op zaterdagavond 13 oktober bij de 4Mijl4You.

Lees meer
De 4 Mijl van Groningen introduceert mascotte Timey

Laatste startbewijzen voor Menzis 4 Mijl van Groningen

20-9-2018

Zondag 14 oktober vindt de Menzis 4 Mijl van Groningen plaats. Heel Groningen en omstreken loopt dan uit voor het grootste sportevenement van het Noorden. Voor deze 32e editie zijn er nog enkele startbewijzen beschikbaar.

Tijdens de Menzis 4 Mijl van Groningen lopen jaarlijks zo’n 23.000 deelnemers van Haren naar Groningen, variërend van beginnende recreanten tot wereldtoppers. Tijdens dé hardloopklassieker van Noord Nederland leggen lopers exact 6,437 km af. De Menzis 4 Mijl bestaat uit de Recreantenloop, Wedstrijdloop, Bedrijvenloop, Chiquita Jeugdloop powered by GasTerra voor scholen en verenigingen en de Charity Run speciaal voor het goede doel, het UMCG Transplantatiecentrum.

 

Lees meer
Laatste startbewijzen voor Menzis 4 Mijl van Groningen

Na de 4 Mijl gescout worden als talentvolle jeugdloper?

11-7-2018

In 2017 is de 4 Mijl gaan samenwerken met RTC Noord Atletiek. Doel was om talentvolle jeugdlopers te enthousiasmeren voor atletiek. Vorig jaar zijn de 100 beste jeugdlopers van de 4 Mijl uitgenodigd om een aantal keer mee te trainen met RTC. Ook dit jaar worden kinderen geselecteerd en geldt er weer een trainingsaanbod. Mocht jij bij de 100 beste jeugdlopers zitten in de einduitslag van de 4 Mijl, dan ontvang je na de 4 Mijl een persoonlijke uitnodiging voor deze speciale trainingen!

Bij de 4 Mijl zijn twee leeftijdscategorieën 6 t/m 12 jaar en 13 t/m 18 jaar. Als jij bij de beste 50 lopers eindigt in jouw leeftijdscategorie dan wordt je de mogelijkheid geboden om daarna met twee toptrainer te trainen om je professioneel voor te bereiden op de Plantsoenloop in Groningen op zaterdag 3 november 2018. Ben jij benieuwd wat jij zou kunnen bereiken onder professionele begeleiding?

Lees meer
Na de 4 Mijl gescout worden als talentvolle jeugdloper?

De 4 Mijl van Groningen shirts!

18-5-2018

Voor 2018 hebben we nieuwe ontwerpen hardloopshirts gemaakt! Voor €20,- per stuk kun je deze bestellen bij jouw inschrijving. Er is een dames- en herenvariant. 

Maattabel

Bekijk hier de maattabel.

Lees meer
De 4 Mijl van Groningen shirts!

De inschrijving is geopend!

29-3-2018

Het grootste loopevenement van Noord-Nederland belooft op zondag 14 oktober voor iedere loper weer een prachtige ervaring te worden. Duizenden recreanten en (internationale) topatleten komen samen en lopen van Haren naar Groningen. Je kunt wederom tienduizenden toeschouwers en vele bandjes langs het parcours verwachten.

Klik hier om je in te schrijven

Lees meer
De inschrijving is geopend!


Deelnemen in 2024?

Zet zondag 13 oktober 2024 alvast in jouw agenda! Dan vindt de 37e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen plaats. Deelnemen in 2024? Meld je dan aan voor de interesselijst via de onderstaande link.

Lees meer