Veel bekende Noordelingen bij de 4 Mijl Charity Run

10-10-2018

‘UMCG Transplantatie loopt met ruim 60 deelnemers voor goede doel’ 

Elk jaar staat bij de 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra één goed doel centraal die een bijdrage levert aan de regio Groningen. Dit jaar is het goede doel het UMCG Transplantatiecentrum: ‘Loop met je hart, vier het leven!’ 

Traditioneel is het goede doel een belangrijk onderdeel van de 4 Mijl. Een groot aantal bekende Noordelingen loopt zondag 14 oktober mee voor het UMCG Transplantatiecentrum, maar ook een aantal deelnemers die getransplanteerd zijn, artsen, familieleden en behandelaars.

Lees meer
Veel bekende Noordelingen bij de 4 Mijl Charity Run

Drie grootste Running Teams in Nederland gaan onderlinge strijd aan tijdens 4 Mijl

8-10-2018

Bij de Menzis 4 Mijl van Groningen strijden komende editie de drie grootste running teams uit Nederland. In totaal zijn er bijna vijftig atleten die lopen bij Team4Mijl, Team Zevenheuvelen of Team Distance Runners. Team4Mijl, hét talententeam van Noord Nederland staat aan de start met 21 atleten, waarbij de verwachting is dat Niek Blikslager (1995), Marcella Herzog (1993) en Elisa de Jong (1992) een goede tijd zullen neerzetten. Blikslager liep in 2017 een tijd van zal 19.34 en zal proberen zijn tijd te verbeteren. Vanuit Team Distance Runners, onder leiding van Guido Hartenveld komen vanuit Noord-Holland twintig atleten aankomende zondag naar Groningen om onderling te strijden met Team4Mijl en Team Zevenheuvelenloop aan te gaan. Ook enkele atleten van Team Zevenheuvelen staan aan de start, zoals talent Julia van Velhoven die vorig jaar 5e nationale dame werd in een tijd van 21.38

Lees meer
Drie grootste Running Teams in Nederland gaan onderlinge strijd aan tijdens 4 Mijl

Vernieuwde 4 Mijl App te downloaden

5-10-2018

Ook dit jaar is er weer een 4 Mijl App. Met de vernieuwde 4 Mijl App, kunnen deelnemers zich nog beter voorbereiden op hun race. De 4 Mijl App bevat alle belangrijke informatie voor deelnemers én toeschouwers. Denk aan interactieve parcourskaarten, starttijden en reisadvies en leuke fotoframes. En met de LiveTracking functie is het mogelijk om lopers tijdens hun race realtime te volgen. Deze functionaliteit is voor alle deelnemers en wordt automatisch geactiveerd.

 

Lees meer
Vernieuwde 4 Mijl App te downloaden

Lentis opent vaste 4 Mijl route in aanloop naar de 4 Mijl van Groningen

1-10-2018

GGZ-instelling Lentis opent zaterdag 6 oktober een vaste 4 Mijl route op het terrein van de Lentis locatie Dennenoord in Zuidlaren. Het parcours is 6,4 kilometer lang en is hierdoor toegankelijk voor iedereen die wil bewegen en/of sportief bezig wil zijn.

 

Lees meer
Lentis opent vaste 4 Mijl route in aanloop naar de 4 Mijl van Groningen

Wereldtop in actie bij de 32e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen

28-9-2018

Victor Chumo en grote favorieten

De organisatie van de Menzis 4 Mijl van Groningen heeft voor de 32e editie ook de winnaar van vorig jaar weer aan de start staan: Victor Chumo., De uit Kenia afkomstige Chumo (31), was in 2017 de verassende winnaar van de 4 Mijl toen hij topfavoriet Yomif Kejelcha achter zich wist te laten. Daarna wist hij nog een aantal topwedstrijden op zijn naam te schrijven waaronder de Montferlandrun, Peuerbach Nieuwjaarswedstrijd en onlangs nog de Lille Halve Marathon.

Tegenstanders van Chumo zijn onder andere de uit Ethiopië afkomstige Ibrahim Jeilan, Albert Rop uit Bahrein, die zich met name gespecialiseerd heeft in de 5000m en Telahun Haile, de verrassende ‘early season leader’ met een wereldbesttijd op de 5000m gelopen in juni in 13.04. Daarnaast staat ook Davis Kiplangat (20) weer aan de start. Hij werd vorig jaar 6e bij de 4 Mijl.

Lees meer
Wereldtop in actie bij de 32e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen

Nationale topatleten goed vertegenwoordigd bij 32e editie Menzis 4 Mijl van Groningen

26-9-2018

Susan Krumins, Maureen Koster, Roy Hoornweg, Khalid Choukoud, Mohamed Ali en veelbelovende talenten in actie.

Zondag 14 oktober is de Nederlandse top bij de mannen én vrouwen zeer goed vertegenwoordigd bij de 32e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Bij de mannen staan in ieder geval Roy Hoornweg, Khalid Choukoud, Mohamed Ali en vele andere atleten aan de start. Ook het vrouwenveld is goed vertegenwoordigd met Susan Krumins en Maureen Koster. De organisatie verwacht dan ook een snelle wedstrijd en een spannende strijd tussen nationale atleten.

Lees meer
Nationale topatleten goed vertegenwoordigd bij 32e editie Menzis 4 Mijl van Groningen

Ruim 75% van de startnummers 4 Mijl van Groningen al verkocht

26-9-2018

De 4 Mijl van Groningen is al jaren het grootste loopevenement van Noord-Nederland. Op zondag 14 oktober kunnen maximaal 23.000 deelnemers de 4 Mijl van Haren naar Groningen afleggen. Momenteel is al ruim 75% van de startnummers verkocht en zijn er dus nog een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar.

Het evenement is pas over drie maanden, maar mensen die nog twijfelen wordt geadviseerd niet te lang meer te wachten met inschrijven. Het evenement is populair bij lopers uit zowel binnen- als buitenland, bedrijven en scholen. Om de kwaliteit te waarborgen, is er een limiet aan het aantal lopers gesteld. Zodra die grens is bereikt, sluit de inschrijving.

Klik hier om je in te schrijven

Lees meer
Ruim 75% van de startnummers 4 Mijl van Groningen al verkocht

Brunel nieuwe partner 4 Mijl

21-9-2018

In de afgelopen jaren is het grootste hardloopevenement van Noord-Nederland, de 4 Mijl, uitgegroeid tot een volksfeest voor de stad Groningen en omstreken. Voor internationale detacheerder Brunel (link naar hun site) een reden om hier vorig jaar voor het eerst met 40 deelnemers aan de Bedrijvenloop aan mee te doen. Zowel interne medewerkers als gedetacheerde collega’s vanuit verschillende branches reisden hiervoor af naar het Noorden. Na afloop volgden er vele positieve reacties en ook dit jaar werd de vraag vanuit medewerkers gesteld of deelname met een aantal teams weer mogelijk was. En met succes; dit jaar staan we aan de start met 8 teams, oftewel 56 deelnemers.

Lees meer
Brunel nieuwe partner 4 Mijl


Schrijf je nu in!

Je kunt je inschrijven voor de 36e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Inschrijven kan nu via de onderstaande link.

Lees meer