Beleef de 4 Mijl van dichtbij in de 4 Mijl Lounge

11-9-2019

Beleef de Menzis 4 Mijl van Groningen vanaf de eerste rij. Als VIP krijgt u samen met uw gasten, relaties of medewerkers exclusieve toegang tot de 4 Mijl Lounge met uitstekend zicht op de finish​ en het huldigingspodium. Ontmoet sportliefhebbers, bedrijven, topatleten en andere genodigden in een unieke en gezellige setting. Om 13.00 uur starten de wedstrijdlopers in Haren en kunt u genieten van een topwedstrijd, gevolgd door massale deelname door bedrijven en recreanten. De 4 Mijl Lounge is van 12.00 tot 16.30 uur geopend.

Programma
12.00 uur: 4 Mijl Lounge open (Vismarkt)
13.00 uur: Startschot
13.17 uur: Verwachting 1e wedstrijdloper over de finish
13.45 uur: Prijsuitreikingen internationaal en nationaal
15.00 uur: Cheque uitreiking: Stichting Walk On
15.10 uur: Prijsuitreiking Bedrijvenloop
16.15 uur: Binnenkomst laatste deelnemer

Kosten
€ 35,- per persoon.

Aanmelden
Wilt u als VIP de 4 Mijl van dichtbij meemaken? Stuur een e-mail onder vermelding van 'Aanmelden 4 Mijl Lounge' met uw gegevens. Aanmelden kan uiterlijk tot maandag 7 oktober 2019.

Lees meer
Beleef de 4 Mijl van dichtbij in de 4 Mijl Lounge

Testloop 4 Mijl Haren: jubileumeditie

3-9-2019

In 2010 organiseerde Hardloopgroep Haren Loopt voor het eerst een testloop voor de 4 Mijl. Dat was zo’n succes, dat een mooie traditie ontstond. Dit jaar houdt de hardloopgroep, met steun van onder andere een aantal sponsoren, de testloop voor de 10e keer. Een extra feestelijke jubileumeditie dus!

Op woensdag 2 oktober start om 16.45 uur de warming-up en precies om 17.00 uur zal topatleet Thijmen Kupers het startschot lossen bij het watertappunt op de kruising van de Boerlaan en de Lutsborgsweg in Haren. Net als altijd kan iedereen, jong en oud, meedoen. Jaarlijks zijn er wel zo’n 100 kinderen en jongeren onder de deelnemers aan de testloop.

 

Lees meer
Testloop 4 Mijl Haren: jubileumeditie

Kom zondag 1 september je benen testen tijdens de Lentis 4 mijl Try-Out

26-8-2019

Voor iedereen die meedoet aan de 4 Mijl of gewoon lekker een rondje wil hardlopen of wandelen organiseert Lentis leefstijl op zondag 1 september de "Lentis 4 Mijl Try-out ". Op het Lentis terrein in Zuidlaren waar sinds vorig jaar een officieel 4 Mijl parcours gerealiseerd is, kunnen hardlopers hun benen testen in voorbereiding op de Menzis 4 Mijl van Groningen op.

Op zondag 1 september zal om 10.30 uur het startschot klinken van deze eerste "Lentis 4 Mijl Try-out”. Iedereen is welkom om zijn of haar benen te testen voor de Menzis 4 Mijl van Groningen (hardlopen) of de 4 Mijl4You (wandelen). Deelnemen is gratis en na afloop ontvangen deelnemers een leuk aandenken aan deze eerste Lentis 4 Mijl Try-out die in samenwerking met Lentis Leefstijl, Golazo, Menzis en de loopvereniging De Drenthse AA wordt georganiseerd.

Lees meer
Kom zondag 1 september  je benen testen tijdens de Lentis 4 mijl Try-Out

Hardloopavond in het Omnium

1-8-2019
Experts aan het woord over hardlopen

Het Topsport Zorgcentrum / Het Omnium organiseert in samenwerking met de 4 Mijl op dinsdag 3 september een bijeenkomst volledig in het teken van hardlopen. In ruim een uur tijd gaan vijf experts met elkaar in gesprek over inspanningstesten, inspanningsfysiologie, podologie, voeding en mentale aspecten. De bijeenkomst vindt plaats in een ongedwongen sfeer waarbij veel interactie met het publiek wordt gezocht. De bijeenkomst is gratis toegankelijk. Je kunt je hier aanmelden. Meer informatie? Bekijk de flyer!

Programma: 20.00 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Locatie: Laan Corpus den Hoorn 101a, Groningen

Lees meer
Hardloopavond in het Omnium

Inschrijving Menzis 4 Mijl van Groningen is geopend!

16-5-2019

Inschrijven voor de 33e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen is vanaf vandaag mogelijk. Op zondag 13 oktober gaat het traditionele loopfeest van start in Haren en wordt de Vismarkt weer omgebouwd tot finishlocatie. Het goede doel van de 4 Mijl is Stichting Walk On. Daarnaast kent het evenement een nieuwe categorie, namelijk de 4 Mijl Studentenloop. Jaarlijks doen er maar liefst 23.000 deelnemers mee aan dit populaire hardloopevenement in Noord-Nederland. 

Lees meer
Inschrijving Menzis 4 Mijl van Groningen is geopend!

Inschrijving Menzis 4 Mijl van Groningen start 16 mei om 12.00!

6-5-2019

Over ruim een week, op donderdag 16 mei om 12.00 uur, opent de inschrijving voor de Menzis 4 Mijl van Groningen voor alle onderdelen. De 33e editie van dit traditionele loopfeest vindt plaats op zondag 13 oktober met Stichting Walk On als goede doel. Speciaal voor verzekerden van Menzis, de hoofdsponsor van de 4 Mijl, is het mogelijk alvast een vouchercode met korting te bemachtigen. Een nieuwe categorie dit jaar is 4 Mijl Studentenloop. Jaarlijks doen er maar liefst 23.000 deelnemers mee aan dit populaire hardloopevenement in Noord-Nederland.

Lees meer
Inschrijving Menzis 4 Mijl van Groningen start 16 mei om 12.00!

32ste editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen beoordeeld met een geweldige 8,1!

21-11-2018

De Menzis 4 Mijl van Groningen, hét bekendste hardloopevenement van Noord-Nederland, werd voor de 32ste keer wederom met succes georganiseerd. Zo blijkt uit het onderzoek van Enneüs die jaarlijks gehouden wordt onder de 22.000 deelnemers. Voor het vierde jaar op een rij is de 4 Mijl van Groningen ook dit jaar met een geweldige 8,1 beoordeeld door bijna 2200 respondenten.

Lees meer
32ste editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen beoordeeld met een geweldige 8,1!

€ 97.700 opgehaald voor het UMCG Transplantatiecentrum tijdens de 32e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen

9-11-2018

Het UMCG Transplantatiecentrum was dit jaar het goede doel bij de Menzis 4 Mijl van Groningen. Vanmiddag kreeg het UMCG Transplantatiecentrum na afloop van het 2e Congres van het UMCG Transplantatiecentrum, de cheque met daarop het eindbedrag van €97.700 overhandigd uit handen van Race Director Elske Dijkstra. Met het opgehaalde bedrag wordt een trainingsprogramma gerealiseerd voor patiënten die een orgaantransplantatie hebben ondergaan.

Lees meer
€ 97.700 opgehaald voor het UMCG Transplantatiecentrum tijdens de 32e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen


Deelnemen in 2024?

Zet zondag 13 oktober 2024 alvast in jouw agenda! Dan vindt de 37e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen plaats. Deelnemen in 2024? Meld je dan aan voor de interesselijst via de onderstaande link.

Lees meer