Vrij baan voor Menzis 4 Mijl van Groningen

17-9-2021

De Menzis 4 Mijl van Groningen heeft groen licht gekregen voor de 34ste editie op zondag 10 oktober. Een dag eerder gaat ook de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra door. De organisatie is geen extra beperking opgelegd, dit in goed overleg met de gemeente.

Lees meer
Vrij baan voor Menzis 4 Mijl van Groningen

Covid-19 Update

18-8-2021

De recente corona-persconferentie heeft ons positief gestemd over het vooruitzicht dat de anderhalvemeterregel per 20 september losgelaten zou kunnen worden. Wij blijven echter realistisch en houden rekening met diverse scenario’s. Veel is nu nog onduidelijk over eventuele beperkende maatregelen. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en vertrouwen erop een veilige en sfeervolle 34e editie op zondag 10 oktober te kunnen organiseren. De veiligheid van iedereen staat bij ons voorop. Blijf in beweging en zorg goed voor jezelf!

Lees meer
Covid-19 Update

Peruth Chemutai van start bij Menzis 4 Mijl van Groningen

12-8-2021

De eerste atleet die bekendgemaakt wordt: olympisch kampioen Peruth Chemutai neemt op zondag 10 oktober deel aan de 34e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Peruth Chemutai won vorige week nog goud op de 3000 meter tijdens de Olympische Spelen in Tokio.

Lees meer

Pouw rent sponsor Menzis 4 Mijl van Groningen

10-8-2021

Het Groningse autoverhuurbedrijf Pouw Rent blijft ook komende editie de officiële mobiliteitspartner van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Als partner helpt Pouw Rent de vele vrijwilligers die de loop van Haren naar Groningen mogelijk maken. Dit doet het bedrijf door personenauto's en bussen beschikbaar te stellen voor het vervoeren van materialen en personen rondom het evenement. 

Lees meer
Pouw rent sponsor Menzis 4 Mijl van Groningen

Inschrijving 34e editie Menzis 4 Mijl van Groningen geopend

11-5-2021

Met het hoopgevende vooruitzicht op verdere versoepeling van de coronamaatregelen en op een toenemend aantal gevaccineerde Nederlanders, is dinsdag 11 mei de inschrijving geopend voor de 34e Menzis 4 Mijl van Groningen, die op zondag 10 oktober plaatsvindt. Voor de bijhorende Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra die op de voorafgaande avond plaatsvindt, kan men zich vanaf nu ook aanmelden.

Lees meer
Inschrijving 34e editie Menzis 4 Mijl van Groningen geopend

Tips voor zondag

7-10-2020

Doe jij zondag mee met de virtuele Menzis 4Mijl4You, powered by GasTerra? Het belooft een bijzondere beleving te worden. Je legt het jouw eigen 4 Mijl parcours af met je oortjes in en je krijgt regelmatig leuke boodschappen te horen. Via de MyTrace app is er een officieel startmoment en wordt je dit keer ook nog eens je tijd geregistreerd. Net echt dus! Bekijk onze tips & tricks om alvast een stapje dichter bij de finish te komen!

Lees meer
Tips voor zondag

Samen op afstand de Menzis 4 Mijl van Groningen lopen

24-9-2020
Brunel medewerkers vinden alternatief

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden: medewerkers van Brunel die samen de Menzis 4 Mijl van Groningen lopen. De afgelasting van het evenement dit jaar zorgde dan ook voor teleurstelling. Het duurde dan ook niet lang totdat er een verantwoord plan lag om met 35 deelnemende medewerkers een alternatieve Brunel 4 Mijl te organiseren. 

Lees meer
Samen op afstand de Menzis 4 Mijl van Groningen lopen

Menzis 4 Mijl van Groningen gaat op innovatieve manier toch door!

1-9-2020

Op zondag 11 oktober kun je deelnemen aan de virtuele Menzis 4 Mijl van Groningen en de virtuele Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra; als onderdeel van de NN Running Day. Voor dit innovatieve individuele loopavontuur is een app ontwikkeld. Dankzij deze app beleven de deelnemers op de dag zelf virtueel de 4 Mijl zo echt mogelijk. De lopers kunnen van tevoren hun eigen ideale route uitstippelen met de digitale Nationale-Nederlanden Hardloopplanner en zo starten en finishen bij hun voordeur. Deelname is volledig gratis.

Lees meer
Menzis 4 Mijl van Groningen gaat op innovatieve manier toch door!


Deelnemen in 2024?

Zet zondag 13 oktober 2024 alvast in jouw agenda! Dan vindt de 37e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen plaats. Deelnemen in 2024? Meld je dan aan voor de interesselijst via de onderstaande link.

Lees meer