Deelnemers en publiek genieten van geslaagde 34e editie Menzis 4 Mijl van Groningen

10-10-2021

Ruim 13.000 sportievelingen stonden op zondag 10 oktober aan de start van de 34e editie van het grootste loopfeest van Noord-Nederland. Om klokslag 13.00 uur werd het startschot gelost door Stefan Raats, manager strategisch partner bij Menzis. 

Lees meer
Deelnemers en publiek genieten van geslaagde 34e editie Menzis 4 Mijl van Groningen

De weersverwachting voor vandaag: prima loopweer!

10-10-2021

Vandaag wordt een dag met flink wat zon en enigszins bewolking. Er staat een zwakke tot matige zuidwest draaiende wind, met windkracht 2 of lager. Later vanmiddag vanuit het noordwesten een dikker wordende bewolking.
Lees verder voor het hele weerbericht.

Lees meer
De weersverwachting voor vandaag: prima loopweer!

De weersverwachting voor aankomende zondag is bekend

7-10-2021

Met een temperatuur rond de 15 graden ziet de weersverwachting voor de zondag er goed uit. De loopomstandigheden zijn prima en het is gelukkig droog.
Lees verder voor het hele weerbericht.

Lees meer
De weersverwachting voor aankomende zondag is bekend

Toplopers aan de start van de 34e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen

7-10-2021

GRONINGEN- Zondag 10 oktober staat er traditiegetrouw een mix van internationale en nationale topatleten aan de start bij de Menzis 4 Mijl van Groningen. Eva Cherono, respectievelijk de snelste vrouw van de 4 Mijl 2018 en 2019, keert terug. Nederlandse inbreng is er bij de heren Richard Douma, Yorben Ruiter en Tom Hendrikse. Bij de dames komt Maureen Koster opnieuw in actie.

Lees meer
Toplopers aan de start van de 34e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen

Download of update de vernieuwde Menzis 4 Mijl van Groningen app

6-10-2021

De officiële event app is vernieuwd. Op de app vind je belangrijke informatie en updates, kun je vrienden, familie of kennissen volgen via de live-tracking functie en maak je de leukste selfies met onze selfie filters! Download of update de app in de App Store of Google Play Store.

Lees meer
Download de 4Mijl app

Vrij baan voor Menzis 4 Mijl van Groningen

17-9-2021

De Menzis 4 Mijl van Groningen heeft groen licht gekregen voor de 34ste editie op zondag 10 oktober. Een dag eerder gaat ook de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra door. De organisatie is geen extra beperking opgelegd, dit in goed overleg met de gemeente.

Lees meer
Vrij baan voor Menzis 4 Mijl van Groningen

Covid-19 Update

18-8-2021

De recente corona-persconferentie heeft ons positief gestemd over het vooruitzicht dat de anderhalvemeterregel per 20 september losgelaten zou kunnen worden. Wij blijven echter realistisch en houden rekening met diverse scenario’s. Veel is nu nog onduidelijk over eventuele beperkende maatregelen. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en vertrouwen erop een veilige en sfeervolle 34e editie op zondag 10 oktober te kunnen organiseren. De veiligheid van iedereen staat bij ons voorop. Blijf in beweging en zorg goed voor jezelf!

Lees meer
Covid-19 Update

Peruth Chemutai van start bij Menzis 4 Mijl van Groningen

12-8-2021

De eerste atleet die bekendgemaakt wordt: olympisch kampioen Peruth Chemutai neemt op zondag 10 oktober deel aan de 34e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Peruth Chemutai won vorige week nog goud op de 3000 meter tijdens de Olympische Spelen in Tokio.

Lees meer


Schrijf je nu in!

Je kunt je inschrijven voor de 36e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Inschrijven kan nu via de onderstaande link.

Lees meer