Inschrijving Menzis 4 Mijl van Groningen is geopend

16-6-2022

Op zondag 9 oktober lopen vele duizenden deelnemers van Haren naar Groningen. Dat doen zij tijdens De 35e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen; het grootste loopfeest van Noord-Nederland.

Lees meer
Inschrijving 2022 geopend

Ruim €41.000,- opgehaald voor Stichting Quiet tijdens de 34e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen

10-11-2021

Stichting Quiet was dit jaar het goede doel van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Gistermiddag kreeg het goede doel de cheque ter waarde van €41.078,81 overhandigd door Niek Hollewand, Project Manager Menzis 4 Mijl van Groningen. Met het opgehaalde bedrag wordt stille armoede tegengegaan en wordt er aandacht gegenereerd voor dit grote, maatschappelijke probleem.

Lees meer
Ruim €41.000,- opgehaald voor Stichting Quiet tijdens de 34e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen (1)

Deelnemers en publiek genieten van geslaagde 34e editie Menzis 4 Mijl van Groningen

10-10-2021

Ruim 13.000 sportievelingen stonden op zondag 10 oktober aan de start van de 34e editie van het grootste loopfeest van Noord-Nederland. Om klokslag 13.00 uur werd het startschot gelost door Stefan Raats, manager strategisch partner bij Menzis. 

Lees meer
Deelnemers en publiek genieten van geslaagde 34e editie Menzis 4 Mijl van Groningen

De weersverwachting voor vandaag: prima loopweer!

10-10-2021

Vandaag wordt een dag met flink wat zon en enigszins bewolking. Er staat een zwakke tot matige zuidwest draaiende wind, met windkracht 2 of lager. Later vanmiddag vanuit het noordwesten een dikker wordende bewolking.
Lees verder voor het hele weerbericht.

Lees meer
De weersverwachting voor vandaag: prima loopweer!

De weersverwachting voor aankomende zondag is bekend

7-10-2021

Met een temperatuur rond de 15 graden ziet de weersverwachting voor de zondag er goed uit. De loopomstandigheden zijn prima en het is gelukkig droog.
Lees verder voor het hele weerbericht.

Lees meer
De weersverwachting voor aankomende zondag is bekend

Toplopers aan de start van de 34e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen

7-10-2021

GRONINGEN- Zondag 10 oktober staat er traditiegetrouw een mix van internationale en nationale topatleten aan de start bij de Menzis 4 Mijl van Groningen. Eva Cherono, respectievelijk de snelste vrouw van de 4 Mijl 2018 en 2019, keert terug. Nederlandse inbreng is er bij de heren Richard Douma, Yorben Ruiter en Tom Hendrikse. Bij de dames komt Maureen Koster opnieuw in actie.

Lees meer
Toplopers aan de start van de 34e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen

Download of update de vernieuwde Menzis 4 Mijl van Groningen app

6-10-2021

De officiële event app is vernieuwd. Op de app vind je belangrijke informatie en updates, kun je vrienden, familie of kennissen volgen via de live-tracking functie en maak je de leukste selfies met onze selfie filters! Download of update de app in de App Store of Google Play Store.

Lees meer
Download de 4Mijl app

Vrij baan voor Menzis 4 Mijl van Groningen

17-9-2021

De Menzis 4 Mijl van Groningen heeft groen licht gekregen voor de 34ste editie op zondag 10 oktober. Een dag eerder gaat ook de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra door. De organisatie is geen extra beperking opgelegd, dit in goed overleg met de gemeente.

Lees meer
Vrij baan voor Menzis 4 Mijl van Groningen


Uitslagen Menzis 4 Mijl van Groningen

Bekijk hier de uitslagen van de Menzis 4 Mijl van Groningen 2022.

Lees meer