Nieuws

Hardloopavond in het Omnium

1-8-2019
Experts aan het woord over hardlopen

Het Topsport Zorgcentrum / Het Omnium organiseert in samenwerking met de 4 Mijl op dinsdag 3 september een bijeenkomst volledig in het teken van hardlopen. In ruim een uur tijd gaan vijf experts met elkaar in gesprek over inspanningstesten, inspanningsfysiologie, podologie, voeding en mentale aspecten. De bijeenkomst vindt plaats in een ongedwongen sfeer waarbij veel interactie met het publiek wordt gezocht. De bijeenkomst is gratis toegankelijk. Je kunt je hier aanmelden. Meer informatie? Bekijk de flyer!

Programma: 20.00 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Locatie: Laan Corpus den Hoorn 101a, Groningen

Lees meer
Hardloopavond in het Omnium

Inschrijving Menzis 4 Mijl van Groningen is geopend!

16-5-2019

Inschrijven voor de 33e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen is vanaf vandaag mogelijk. Op zondag 13 oktober gaat het traditionele loopfeest van start in Haren en wordt de Vismarkt weer omgebouwd tot finishlocatie. Het goede doel van de 4 Mijl is Stichting Walk On. Daarnaast kent het evenement een nieuwe categorie, namelijk de 4 Mijl Studentenloop. Jaarlijks doen er maar liefst 23.000 deelnemers mee aan dit populaire hardloopevenement in Noord-Nederland. 

Lees meer
Inschrijving Menzis 4 Mijl van Groningen is geopend!

Inschrijving Menzis 4 Mijl van Groningen start 16 mei om 12.00!

6-5-2019

Over ruim een week, op donderdag 16 mei om 12.00 uur, opent de inschrijving voor de Menzis 4 Mijl van Groningen voor alle onderdelen. De 33e editie van dit traditionele loopfeest vindt plaats op zondag 13 oktober met Stichting Walk On als goede doel. Speciaal voor verzekerden van Menzis, de hoofdsponsor van de 4 Mijl, is het mogelijk alvast een vouchercode met korting te bemachtigen. Een nieuwe categorie dit jaar is 4 Mijl Studentenloop. Jaarlijks doen er maar liefst 23.000 deelnemers mee aan dit populaire hardloopevenement in Noord-Nederland.

Lees meer
Inschrijving Menzis 4 Mijl van Groningen start 16 mei om 12.00!

32ste editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen beoordeeld met een geweldige 8,1!

21-11-2018

De Menzis 4 Mijl van Groningen, hét bekendste hardloopevenement van Noord-Nederland, werd voor de 32ste keer wederom met succes georganiseerd. Zo blijkt uit het onderzoek van Enneüs die jaarlijks gehouden wordt onder de 22.000 deelnemers. Voor het vierde jaar op een rij is de 4 Mijl van Groningen ook dit jaar met een geweldige 8,1 beoordeeld door bijna 2200 respondenten.

Lees meer
32ste editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen beoordeeld met een geweldige 8,1!

€ 97.700 opgehaald voor het UMCG Transplantatiecentrum tijdens de 32e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen

9-11-2018

Het UMCG Transplantatiecentrum was dit jaar het goede doel bij de Menzis 4 Mijl van Groningen. Vanmiddag kreeg het UMCG Transplantatiecentrum na afloop van het 2e Congres van het UMCG Transplantatiecentrum, de cheque met daarop het eindbedrag van €97.700 overhandigd uit handen van Race Director Elske Dijkstra. Met het opgehaalde bedrag wordt een trainingsprogramma gerealiseerd voor patiënten die een orgaantransplantatie hebben ondergaan.

Lees meer
€ 97.700 opgehaald voor het UMCG Transplantatiecentrum tijdens de 32e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen

Cheque overhandiging Team 4 Mijl en Prijsuitreiking Chiquita Jeugdloop powered by GasTerra

5-11-2018

Op zondag 14 oktober liepen 23.000 deelnemers 6,437 meter van Haren naar Groningen tijdens de 32e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Hiervan liepen bijna 3.000 deelnemers in de leeftijd tot en met 18 jaar, mee aan de Chiquita Jeugdloop powered by GasTerra. De twaalf winnaars in deze categorie zijn gistermiddag gehuldigd op de atletiekbaan in het stadspark te Groningen en kregen hun prijzen overhandigd door Race Director: Elske Dijkstra. Voor de prijsuitreiking hebben de beste jeugdlopers van de 4 Mijl meegetraind met de RTC/Team 4 Mijl training. Naast de huldiging van de twaalf winnaars werd er ook een cheque uitgereikt aan Team 4 Mijl.

Lees meer
Cheque overhandiging Team 4 Mijl en Prijsuitreiking Chiquita Jeugdloop powered by GasTerra

Davis Kiplangat schrijft zonnige 4 Mijl op zijn naam

15-10-2018

Ruim 22.000 lopers hadden zich dit jaar ingeschreven voor de 32e editie van dit grootse loopfeest van het Noorden. Vanaf 13.00 uur gingen de lopers, onder wie zowel nationale als internationale toppers, van start in Haren om de traditionele 4 Mijl te volbrengen.

De 32ste editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen leverde in prachtige, maar warme weersomstandigheden Davis Kiplangat op als winnaar. De Keniaanse topatleet, die vorig jaar bij de 4 Mijl als 6e eindigde in 17.46 , won vorige week nog de 68e editie van de Singelloop Utrecht (10 km) in een persoonlijk record van 27.24.  Vandaag liep de 20-jarige atleet de traditionele 6,437 km in een razendsnelle tijd van 17 minuten en 12 seconden, slechts 6 seconden boven het parcoursrecord.

Lees meer
Davis Kiplangat schrijft zonnige 4 Mijl op zijn naam

Onmisbaar loopfeest in aantocht met de 32ste editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen

11-10-2018

De Menzis 4 Mijl van Groningen, die aanstaande zondag voor de 32ste keer wordt gehouden, houdt ‘het Noorden’ al weken in haar greep. Lopers treffen de laatste voorbereidingen om goed voorbereid aan de start in Haren te verschijnen. De organisatie kijkt uit naar een prachtige editie die de onmisbare waarde van het evenement wederom zal benadrukken.

Lees meer
Onmisbaar loopfeest in aantocht met de 32ste editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen