Peruth Chemutai van start bij Menzis 4 Mijl van Groningen

12-8-2021

De eerste atleet die bekendgemaakt wordt: olympisch kampioen Peruth Chemutai neemt op zondag 10 oktober deel aan de 34e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Peruth Chemutai won vorige week nog goud op de 3000 meter tijdens de Olympische Spelen in Tokio.

Lees meer
Peruth Chemutai van start bij Menzis 4 Mijl van Groningen

Pouw rent sponsor Menzis 4 Mijl van Groningen

10-8-2021

Het Groningse autoverhuurbedrijf Pouw Rent blijft ook komende editie de officiële mobiliteitspartner van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Als partner helpt Pouw Rent de vele vrijwilligers die de loop van Haren naar Groningen mogelijk maken. Dit doet het bedrijf door personenauto's en bussen beschikbaar te stellen voor het vervoeren van materialen en personen rondom het evenement. 

Lees meer
Pouw rent sponsor Menzis 4 Mijl van Groningen

Inschrijving 34e editie Menzis 4 Mijl van Groningen geopend

11-5-2021

Met het hoopgevende vooruitzicht op verdere versoepeling van de coronamaatregelen en op een toenemend aantal gevaccineerde Nederlanders, is dinsdag 11 mei de inschrijving geopend voor de 34e Menzis 4 Mijl van Groningen, die op zondag 10 oktober plaatsvindt. Voor de bijhorende Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra die op de voorafgaande avond plaatsvindt, kan men zich vanaf nu ook aanmelden.

Lees meer
Inschrijving 34e editie Menzis 4 Mijl van Groningen geopend

Tips voor zondag

7-10-2020

Doe jij zondag mee met de virtuele Menzis 4Mijl4You, powered by GasTerra? Het belooft een bijzondere beleving te worden. Je legt het jouw eigen 4 Mijl parcours af met je oortjes in en je krijgt regelmatig leuke boodschappen te horen. Via de MyTrace app is er een officieel startmoment en wordt je dit keer ook nog eens je tijd geregistreerd. Net echt dus! Bekijk onze tips & tricks om alvast een stapje dichter bij de finish te komen!

Lees meer
Tips voor zondag

Samen op afstand de Menzis 4 Mijl van Groningen lopen

24-9-2020
Brunel medewerkers vinden alternatief

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden: medewerkers van Brunel die samen de Menzis 4 Mijl van Groningen lopen. De afgelasting van het evenement dit jaar zorgde dan ook voor teleurstelling. Het duurde dan ook niet lang totdat er een verantwoord plan lag om met 35 deelnemende medewerkers een alternatieve Brunel 4 Mijl te organiseren. 

Lees meer
Samen op afstand de Menzis 4 Mijl van Groningen lopen

Menzis 4 Mijl van Groningen gaat op innovatieve manier toch door!

1-9-2020

Op zondag 11 oktober kun je deelnemen aan de virtuele Menzis 4 Mijl van Groningen en de virtuele Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra; als onderdeel van de NN Running Day. Voor dit innovatieve individuele loopavontuur is een app ontwikkeld. Dankzij deze app beleven de deelnemers op de dag zelf virtueel de 4 Mijl zo echt mogelijk. De lopers kunnen van tevoren hun eigen ideale route uitstippelen met de digitale Nationale-Nederlanden Hardloopplanner en zo starten en finishen bij hun voordeur. Deelname is volledig gratis.

Lees meer
Menzis 4 Mijl van Groningen gaat op innovatieve manier toch door!

Menzis 4 Mijl van Groningen afgelast

7-7-2020
1ste virtuele editie een geavanceerd alternatief

De in het najaar geplande Menzis 4 Mijl van Groningen gaat vanwege de coronacrisis niet door. De 34ste editie vindt nu plaats op zondag 10 oktober 2021. Er is ook goed nieuws: iedereen kan zich binnenkort inschrijven voor de 1ste virtuele versie van het grootste en leukste loopevenement van Noord-Nederland.

Lees meer
Menzis 4 Mijl van Groningen afgelast

Menzis 4 Mijl van Groningen: COVID-19 update

13-5-2020
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Traditiegetrouw staat ook dit jaar het hardloopevenement van Haren naar Groningen op het programma op de tweede zondag van oktober. Samen met jou kijken we uit naar de 34e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen die gepland staat op zondag 11 oktober 2020. Misschien wel meer dan ooit. Het coronavirus zorgt helaas nog steeds voor veel onzekerheid. We begrijpen maar al te goed dat dit veel vragen oproept. Houd onze updatepagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en bekijk de veelgestelde vragen. Klik hier voor de updatepagina.

Lees meer
Menzis 4 Mijl van Groningen: COVID-19 update