Golazo en FC Groningen hand in hand richting finish Menzis 4 Mijl van Groningen

22-6-2022

FC Groningen krijgt een eigen startvak bij de komende editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Golazo Noord Nederland is samen met De Trots van het Noorden een partnership aangegaan om samen zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen. De Menzis 4 Mijl van Groningen wordt op zondag 9 oktober 2022 gelopen, de inschrijving voor is afgelopen week gestart.  

Lees meer
Golazo en FC Groningen hand in hand richting finish Menzis 4 Mijl van Groningen

Inschrijving Menzis 4 Mijl van Groningen is geopend

16-6-2022

Op zondag 9 oktober lopen vele duizenden deelnemers van Haren naar Groningen. Dat doen zij tijdens De 35e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen; het grootste loopfeest van Noord-Nederland.

Lees meer
Inschrijving 2022 geopend

Ruim €41.000,- opgehaald voor Stichting Quiet tijdens de 34e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen

10-11-2021

Stichting Quiet was dit jaar het goede doel van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Gistermiddag kreeg het goede doel de cheque ter waarde van €41.078,81 overhandigd door Niek Hollewand, Project Manager Menzis 4 Mijl van Groningen. Met het opgehaalde bedrag wordt stille armoede tegengegaan en wordt er aandacht gegenereerd voor dit grote, maatschappelijke probleem.

Lees meer
Ruim €41.000,- opgehaald voor Stichting Quiet tijdens de 34e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen (1)

Deelnemers en publiek genieten van geslaagde 34e editie Menzis 4 Mijl van Groningen

10-10-2021

Ruim 13.000 sportievelingen stonden op zondag 10 oktober aan de start van de 34e editie van het grootste loopfeest van Noord-Nederland. Om klokslag 13.00 uur werd het startschot gelost door Stefan Raats, manager strategisch partner bij Menzis. 

Lees meer
Deelnemers en publiek genieten van geslaagde 34e editie Menzis 4 Mijl van Groningen

De weersverwachting voor vandaag: prima loopweer!

10-10-2021

Vandaag wordt een dag met flink wat zon en enigszins bewolking. Er staat een zwakke tot matige zuidwest draaiende wind, met windkracht 2 of lager. Later vanmiddag vanuit het noordwesten een dikker wordende bewolking.
Lees verder voor het hele weerbericht.

Lees meer
De weersverwachting voor vandaag: prima loopweer!

De weersverwachting voor aankomende zondag is bekend

7-10-2021

Met een temperatuur rond de 15 graden ziet de weersverwachting voor de zondag er goed uit. De loopomstandigheden zijn prima en het is gelukkig droog.
Lees verder voor het hele weerbericht.

Lees meer
De weersverwachting voor aankomende zondag is bekend

Toplopers aan de start van de 34e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen

7-10-2021

GRONINGEN- Zondag 10 oktober staat er traditiegetrouw een mix van internationale en nationale topatleten aan de start bij de Menzis 4 Mijl van Groningen. Eva Cherono, respectievelijk de snelste vrouw van de 4 Mijl 2018 en 2019, keert terug. Nederlandse inbreng is er bij de heren Richard Douma, Yorben Ruiter en Tom Hendrikse. Bij de dames komt Maureen Koster opnieuw in actie.

Lees meer
Toplopers aan de start van de 34e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen

Download of update de vernieuwde Menzis 4 Mijl van Groningen app

6-10-2021

De officiële event app is vernieuwd. Op de app vind je belangrijke informatie en updates, kun je vrienden, familie of kennissen volgen via de live-tracking functie en maak je de leukste selfies met onze selfie filters! Download of update de app in de App Store of Google Play Store.

Lees meer
Download de 4Mijl app


Schrijf je nu in!

Je kunt je inschrijven voor de 36e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Inschrijven kan nu via de onderstaande link.

Lees meer