€ 97.700 voor het goede doel


Cheque uitreiking na afloop 2e congres van het UMCG Transplantatiecentrum 
Vanmiddag kwamen transplantatieprofessionals uit heel Nederland bijeen om kennis en kunde uit te wisselen om samen terug te kijken, maar ook vooruit te kijken. Een mooi moment om het definitieve opgehaalde bedrag te overhandigen aan het UMCG Transplantatiecentrum. Eerder al, op zondag 14 oktober, was bekendgemaakt dat er een bedrag van € 93.700,- was opgehaald. Vanmiddag overhandigde Elske Dijkstra, de cheque met daarop het fantastische totaalbedrag van € 97.700,-. aan Inge Loohuis, het gezicht van het goede doel en Erik Verschuuren, Transplantatie arts van het UMCG Transplantatiecentrum. 

Trainingsprogramma transplantatie patiënten 
Met dit mooie bedrag wordt een trainingsprogramma gerealiseerd voor patiënten die een orgaantransplantatie hebben ondergaan. De patiënten krijgen hiermee weer het vertrouwen in hun eigen lichaam om beter te kunnen revalideren na een transplantatie. Quote: “Dit is fantastisch en betekent zoveel voor onze patiënten. We zijn ontzettend dankbaar en willen graag alle deelnemers, Charity Runners, sponsoren, collectanten, het publiek langs het parcours en natuurlijk de organisatie van de 4 Mijl hartelijk bedanken, aldus Erik Verschuuren van het UMCG Transplantatiecentrum.


Menzis 4 Mijl van Groningen afgelast, wel virtuele editie in 2020

In overleg met onder meer hoofdsponsor Menzis en de gemeente Groningen is besloten de ‘’4 Mijl’’ af te gelasten. Je kunt dit jaar wel deelnemen aan een uitdagend alternatief, de eerste virtuele editie.

Lees meer