Inschrijving 34e editie Menzis 4 Mijl van Groningen geopend

11-5-2021

Met het hoopgevende vooruitzicht op verdere versoepeling van de coronamaatregelen en op een toenemend aantal gevaccineerde Nederlanders, is dinsdag 11 mei de inschrijving geopend voor de 34e Menzis 4 Mijl van Groningen, die op zondag 10 oktober plaatsvindt. Voor de bijhorende Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra die op de voorafgaande avond plaatsvindt, kan men zich vanaf nu ook aanmelden.

Lees meer
Inschrijving 34e editie Menzis 4 Mijl van Groningen geopend

Tips voor zondag

7-10-2020

Doe jij zondag mee met de virtuele Menzis 4Mijl4You, powered by GasTerra? Het belooft een bijzondere beleving te worden. Je legt het jouw eigen 4 Mijl parcours af met je oortjes in en je krijgt regelmatig leuke boodschappen te horen. Via de MyTrace app is er een officieel startmoment en wordt je dit keer ook nog eens je tijd geregistreerd. Net echt dus! Bekijk onze tips & tricks om alvast een stapje dichter bij de finish te komen!

Lees meer
Tips voor zondag

Samen op afstand de Menzis 4 Mijl van Groningen lopen

24-9-2020
Brunel medewerkers vinden alternatief

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden: medewerkers van Brunel die samen de Menzis 4 Mijl van Groningen lopen. De afgelasting van het evenement dit jaar zorgde dan ook voor teleurstelling. Het duurde dan ook niet lang totdat er een verantwoord plan lag om met 35 deelnemende medewerkers een alternatieve Brunel 4 Mijl te organiseren. 

Lees meer
Samen op afstand de Menzis 4 Mijl van Groningen lopen

Menzis 4 Mijl van Groningen gaat op innovatieve manier toch door!

1-9-2020

Op zondag 11 oktober kun je deelnemen aan de virtuele Menzis 4 Mijl van Groningen en de virtuele Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra; als onderdeel van de NN Running Day. Voor dit innovatieve individuele loopavontuur is een app ontwikkeld. Dankzij deze app beleven de deelnemers op de dag zelf virtueel de 4 Mijl zo echt mogelijk. De lopers kunnen van tevoren hun eigen ideale route uitstippelen met de digitale Nationale-Nederlanden Hardloopplanner en zo starten en finishen bij hun voordeur. Deelname is volledig gratis.

Lees meer
Menzis 4 Mijl van Groningen gaat op innovatieve manier toch door!

Menzis 4 Mijl van Groningen afgelast

7-7-2020
1ste virtuele editie een geavanceerd alternatief

De in het najaar geplande Menzis 4 Mijl van Groningen gaat vanwege de coronacrisis niet door. De 34ste editie vindt nu plaats op zondag 10 oktober 2021. Er is ook goed nieuws: iedereen kan zich binnenkort inschrijven voor de 1ste virtuele versie van het grootste en leukste loopevenement van Noord-Nederland.

Lees meer
Menzis 4 Mijl van Groningen afgelast

Menzis 4 Mijl van Groningen: COVID-19 update

13-5-2020
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Traditiegetrouw staat ook dit jaar het hardloopevenement van Haren naar Groningen op het programma op de tweede zondag van oktober. Samen met jou kijken we uit naar de 34e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen die gepland staat op zondag 11 oktober 2020. Misschien wel meer dan ooit. Het coronavirus zorgt helaas nog steeds voor veel onzekerheid. We begrijpen maar al te goed dat dit veel vragen oproept. Houd onze updatepagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en bekijk de veelgestelde vragen. Klik hier voor de updatepagina.

Lees meer
Menzis 4 Mijl van Groningen: COVID-19 update

4 Mijl doneert hardloopshirts aan het UMCG

2-4-2020

Menzis 4 Mijl van Groningen doneert zes dozen met hardloopshirts van voorgaande edities aan het zorgpersoneel van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Met dit gebaar geeft de organisatie gehoor aan de oproep van het UMCG in hun zoektocht naar ademende kleding. De ademende sportshirts kunnen de hardwerkende zorgverleners meer comfort bieden in de strijd tegen COVID-19 (coronavirus).

Lees meer
Organisatie 4 Mijl doneert hardloopshirts aan het UMCG

Deelnemers en publiek genieten van succesvolle 33e editie Menzis 4 Mijl van Groningen

13-10-2019

Ruim 18.000 sportievelingen stonden op zondag 13 oktober aan de start voor de 33e editie van het grootste loopfeest van Noord Nederland. Om klokslag 13.00 uur werd het startschot gelost door kersverse burgemeester Koen Schuiling. De Keniaan Davis Kiplangat, die vorig jaar ook de winnaar was, schreef de winst op zijn naam in een tijd van 17.27.

Davis Kiplangat won een regenachtige editie van de 4 Mijl van Groningen. De Keniaan, die vorig jaar ook als eerste eindigde (17.12), liep de 4 Engelse Mijlen (6,437 km) dit jaar in een tijd van 17.27. Het parcoursrecord van 17.06 kwam dit jaar niet in gevaar. De Ugandees Mathew Job Chekwurui werd tweede in 17.57. De Nederlander Richard Douma werd knap derde met dezelfde tijd.

Bij de vrouwen maakte Eva Cherono haar favorietenrol waar. De Keniaanse topatlete liep een uitstekende wedstrijd in 19.30. De Keniaanse Caroline Chepkemoi (20.53) werd tweede. De Nederlandse Diane van Es werd verrassend derde in een tijd van 20.57.

Lees meer
Deelnemers en publiek genieten van succesvolle 33e editie Menzis 4 Mijl van Groningen


Inschrijving voor de 34e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen is geopend

De inschrijving voor de Menzis 4 Mijl van Groningen is geopend. De 34e editie vindt plaatst op zondag 10 oktober 2021. Ook de inschrijving voor de Menzis 4Mijl4You powered by Gasterra die plaatsvindt op zaterdag 9 oktober 2021 is geopend. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer