Bij jouw inschrijving inbegrepen

Tijdregistratie

Startnummer

Unieke medaille

Verzorging

Team 4 Mijl/RTC Noord Atletiek

Vanaf 2017 werkt de Menzis 4 Mijl van Groningen samen met RTC Noord Atletiek. Het doel van de samenwerking is om talentvolle jeugdlopers te enthousiasmeren voor atletiek. Ieder jaar worden de 100 beste jeugdlopers van de voorgaande editie worden uitgenodigd om een aantal keer mee te trainen bij RTC Noord Atletiek. Mocht jij bij de 100 beste jeugdlopers zitten in de einduitslag, dan ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor de speciale trainingen.

Er zijn twee leeftijdscategorieën; van 6 t/m 12 jaar en 13 t/m 18 jaar. Als jij bij de beste 50 lopers eindigt in jouw leeftijdscategorie dan wordt je de mogelijkheid geboden om daarna met twee toptrainers te trainen om je professioneel voor te bereiden op de Plantsoenloop in Groningen op zondag 6 november 2021. Ben jij benieuwd wat jij zou kunnen bereiken onder professionele begeleiding?

Extra te bestellen

Donatie goede doel
Donatie goede doel
Trainingsschema
Trainingsschema

Extra info

Algemene voorwaarden

Wat zijn de algemene voorwaarden?
Klik hier voor de algemene voorwaarden. 

Bevestigingsmail

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?
Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail. Zorg er dus voor dat jouw e-mailadres correct is ingevoerd. Controleer ook je spambox als je de e-mail niet binnen 30 minuten hebt ontvangen. Indien hij ook daar niet staat, neem dan contact met ons op.

Minimumleeftijd

Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen aan de Jeugdloop?
De minimumleeftijd voor deelname aan de Jeugdloop is 6 jaar op de dag van het evenement. De maximumleeftijd is 18 jaar.

Startnummer

Waar vind ik informatie over de startnummers?
Klik hier 
voor alle informatie over de startnummers.

Uitslagen

Waar vind ik mijn uitslag?
De uitslagen worden na afloop gepubliceerd op deze pagina. De link naar de uitslagenpagina ontvang je ook per e-mail na het evenement. Let op: de bruto tijd is de officiële tijd. Heb je een vraag of opmerking over jouw uitslag? Stuur dan een e-mail naar Mylaps Event Timing o.v.v. je startnummer en eventueel zelf geklokte tijden. 

Wedstrijdreglement

Wat is het wedstrijdreglement?
Het wedstrijdreglement van World Athletics is van toepassing. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

Heb je een vraag? Vind in de FAQ's antwoord op jouw vraag.


Deelnemen in 2024?

Zet zondag 13 oktober 2024 alvast in jouw agenda! Dan vindt de 37e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen plaats. Deelnemen in 2024? Meld je dan aan voor de interesselijst via de onderstaande link.

Lees meer