Wedstrijdloop

Elk jaar verschijnt er weer een topveld van wedstrijdlopers aan de start. Zo'n vierhonderd atleten worden ingedeeld in drie groepen: internationale topatleten, nationale topatleten en overige wedstrijdatleten. 

Recreantenloop

De Recreantenloop is het grootste onderdeel van Menzis 4 Mijl van Groningen. Dit onderdeel telt bijna 13.000 deelnemers en is voor zowel de geoefende als de beginnende loper die de 4 Mijl willen lopen.

Bedrijvenloop

Geniet samen met collega's en relaties van een topevenement. Deelname aan de Bedrijvenloop zorgt naast een goede onderlinge sfeer, ook voor gezonde en actieve werknemers. Een team bestaat uit 5 tot en met 7 lopers. 


Studentenloop

Omdat Groningen een echte studentenstad is, hebben wij sinds dit jaar de 4 Mijl Studentenloop! Studenten vanaf 16 t/m 30 jaar kunnen tegen een gereduceerd tarief inschrijven en alle studenten gezamenlijk in één startwave.

Jeugdloop

De Jeugdloop is speciaal voor scholen en verenigingen. Er doen jaarlijks zo’n drieduizend kinderen tussen de 6 t/m 18 jaar mee aan dit onderdeel. De jeugdloop draagt hiermee bij aan de sportieve ontwikkeling van kinderen. 

Charity Run

De Charity Run is een speciaal onderdeel van de Menzis 4 Mijl, ten bate van een Goed Doel. Tijdens deze run lopen ouders, kinderen en andere betrokkenen bij dit goede doel samen met bekende (Noord) Nederlanders. 

4Mijl4You

Op zaterdagavond 10 oktober vindt de Menzis 4Mijl4You, powered by GasTerra plaats. Deelnemers leggen exact dezelfde afstand van 6,437 af van Haren naar Groningen, maar dan op alternatieve wijze. Bijvoorbeeld op skates, in een rolstoel of als Nordic Walker.


Menzis 4 Mijl van Groningen afgelast, wel virtuele editie in 2020

In overleg met onder meer hoofdsponsor Menzis en de gemeente Groningen is besloten de ‘’4 Mijl’’ af te gelasten. Je kunt dit jaar wel deelnemen aan een uitdagend alternatief, de eerste virtuele editie.

Lees meer