Menzis Samengezond

Menzis, Hoofdsponsor 4 Mijl en 4Mijl4You

Menzis is sinds 2007 de hoofdsponsor van de 4 Mijl van Groningen en sinds de start in 2011 tevens hoofdsponsor van de 4Mijl4You.


Bewegen voor gezondheid

Menzis vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen meer gaan bewegen en zo in actie komen voor een gezonde leefstijl. Mensen die veel bewegen voelen zich fitter en zitten lekkerder in hun vel, leefkracht noemen we dat bij Menzis. En daarom steunen wij toegankelijke evenementen zoals de 4 Mijl van Groningen. Om mensen een extra steuntje in de rug te geven belonen wij deelnemers aan de 4 Mijl tevens met SamenGezond-punten.

Traditiegetrouw vindt op de zaterdagavond vóór de 4 Mijl van Groningen de Menzis 4Mijl4You plaats. De deelnemers volgen exact hetzelfde parcours, maar dan op een alternatieve manier. Aangezien wij het belangrijk vinden dat iedereen de kans heeft om op zijn of haar manier in beweging te kunnen komen steunen wij de 4Mijl4You van harte. Uiteraard belonen we ook de deelnemers aan de 4Mijl4You met SamenGezond-punten.


Menzis Samengezond

Iedereen maakt zijn eigen keuzes om gezond te leven. En vaak weten we wel welke keuzes dat precies zouden moeten zijn. Toch is het fijn om daar ondersteuning bij te krijgen. Menzis biedt daarom SamenGezond, een online gezondheidsprogramma met bijbehorende app. Dat is een gezond steuntje in de rug, dat jou helpt om het maximale uit je leven te kunnen halen. Speciaal voor Menzis, als hoofdsponsor van de 4 Mijl, gaat de inschrijving voor duizend Menzis verzekerden die deelnemen aan SamenGezond eerder open. De inschrijving opent op donderdag 17 mei om 17:00 uur. Tegen inlevering van 500 SamenGezond-punten kunnen de deelnemers zich inschrijven met € 5,- korting via samengezond.nl/4mijl.

Deelnemers aan zowel de 4 Mijl als de 4Mijl4You worden tevens beloond met SamenGezond-punten, voor meer informatie klik hier.