Quiet maakt lawaai voor stille armoede. Jij ook?

Loop de Virtuele 4Mijl en steun Quiet!

Geef aan Quiet Groningen en help mee om stille armoede te verzachten. Quiet Groningen is bij deze bijzondere editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen het goede doel.

Besteding van de donatie
Armoede verzachten middels gratis diensten en verwennerijen van ondernemers en organisaties die via ons digitale Quiet platform aangeboden worden. Hierdoor kan Quiet mensen in armoede-situaties het gevoel geven dat ze gezien en gehoord worden.

We zien dat een gezonde fysieke en psychosociale basis belangrijk is om materiële zaken goed aan te kunnen pakken en in balans te houden. Door veel meer diensten aan te bieden op het gebied van gezonde leefstijl, zorg en sport, kunnen we onze members helpen te versterken. Zoals lidmaatschap van sportverenigingen, zwem- en schaatskaarten, matrassen, gebitsrenovaties, inhuur professionals ter bevordering van gezonde leefstijl, bewegen en gezond koken, ontspanning, cadeaus en aandacht voor bijzondere dagen, zoals kinderverjaardagen. Hier is geld voor nodig.

Het verhaal van member Gre
Een goed voorbeeld wat Quiet voor mensen in armoede kan betekenen is Gre. Dankzij gratis schaatskaarten van Quiet sponsor De Drie Gezusters kwam Gre letterlijk met haar kinderen weer in beweging: ’Normaal doen we ’s ochtends heel weinig, maar nu ben ik heerlijk actief met m’n kinderen. Fantastisch.’ Gre ontvangt als Quiet member regelmatig een gratis aanbieding via het Quiet platform. In onze inloop vertelde ze dat ze haar schaamte voor armoede voorbij is. Gre inspireert ondertussen als vrijwilliger veel andere members in de Quiet inloop middels het maken van moodborden. Ze zet haar talent in voor de Quiet community. Empowerment heet dit bij Quiet!

Help jij ook mee?
De virtuele Menzis 4 Mijl van Groningen geeft alle deelnemers de mogelijkheid om bij registratie van deelname een vrijwillige donatie te doen voor Quiet Groningen. Ook kun je op geef.nl jouw deelname laten sponsoren.