Goede doel: Stichting Walk On


STICHTING WALK ON HANDDOEKJE

Geef om mensen met een dwarslaesie en bestel bij de inschrijving een lichtgewicht en sneldrogende sporthanddoek, speciaal van stichting Walk On, in een handig opbergzakje. Ideaal voor hardlopers, wandelaars, fitnessers en vakantiegangers. Een mooi aandenken aan de 4 Mijl van Groningen en stichting Walk On.

Doneer

Aanvraag indienen Goede doel Menzis 4 Mijl van Groningen

Ben je enthousiast geworden door het lezen over de Charity Run en wil je alvast een aanvraag indienen voor 2020? Dat kan! Klik hier voor de richtlijnen waaraan een aanvraag moet voldoen. Stuur vóór 31 januari 2020 per post of per e-mail een motivatiebrief waarom je van mening bent dat het bestuur jullie als goede doel 2020 moet kiezen.

Golazo Noord Nederland
T.a.v.: Mevrouw E. Dijkstra
Postadres: Schweitzerlaan 12, 9728 NP Groningen
E-mail: michelle.mencke@golazo.com

Zes onderdelen van de aanvraag worden op een schaal van 1 tot en met 5 beoordeeld en vermenigvuldigd met wegingsfactoren. Uiteindelijk komt daar een totaalscore uit. De beste vijf worden uitgenodigd om in een gesprek e.e.a. toe te lichten. Aan de hand van de scores en gesprekken wordt de top drie voorgelegd aan het bestuur van de Stichting Atletiekevenementen Groningen, die een definitieve beslissing neemt.