Goede doel: Stichting Walk On

Stichting Walk On is dit jaar het goede doel van de Menzis 4 Mijl Charity Run

Dennie kan jou weer recht in je ogen aankijken
Dennie kan zijn benen niet meer bewegen door een ernstig brommer ongeluk. De toen 18-jarige voetballer liep een dwarslaesie op en zat ineens aan een rolstoel gekluisterd. Ooit weer kunnen lopen was zijn doel. Voor Dennie is dit doel nu behaald. Maar voor 15.000 andere mensen met een dwarslaesie nog niet. 

Door jou kunnen ook zij weer lopen
Stichting Walk On zet zich in om ook deze mensen weer te laten lopen met hulp van een exoskelet, begeleid door professionele fysiotherapeuten. De gezondheidsvoordelen zijn zowel lichamelijk als mentaal enorm. Om dit te bewerkstelligen is er voor de aanschaf van dit robotpak geld nodig. Geef om elke stap en laat mensen met een dwarsleasie weer lopen! 

Help jij ook mee?
De 4 Mijl geeft alle deelnemers de mogelijkheid om bij inschrijving een vrijwillige donatie te doen voor Stichting Walk On. Ook kun je jouw deelname laten sponsoren via een online platform. Houdt deze pagina in de gaten, hier plaatsen wij binnenkort de link naar het actieplatform!

Tweede exoskelet
Met de opbrengst van de Charity Run komt het 2e exoskelet dichterbij. En dat betekent dat er straks meerdere dwarslaesiepatiënten kunnen trainen bij Kinese Fysiotherapeuten. Oftewel: meerdere mensen voor wie lopen onmogelijk leek, kunnen hun droom gaan waarmaken. Dáár doen we het voor!  

Geef voor opnieuw lopen   
Laat mensen met een dwarslaesie weer lopen!

Doneer

Stichting Walk On Handdoekje

Geef om mensen met een dwarslaesie en bestel bij de inschrijving een lichtgewicht en sneldrogende sporthanddoek, speciaal van stichting Walk On, in een handig opbergzakje. Ideaal voor hardlopers, wandelaars, fitnessers en vakantiegangers. Een mooi aandenken aan de 4 Mijl van Groningen en stichting Walk On.

Doneer

Aanvraag indienen Goede doel Menzis 4 Mijl van Groningen

Ben je enthousiast geworden door het lezen over de Charity Run en wil je alvast een aanvraag indienen voor 2020? Dat kan! Klik hier voor de richtlijnen waaraan een aanvraag moet voldoen. Stuur vóór 31 januari 2020 per post of per e-mail een motivatiebrief waarom je van mening bent dat het bestuur jullie als goede doel 2020 moet kiezen.

Golazo Noord Nederland
T.a.v.: Mevrouw E. Dijkstra
Postadres: Schweitzerlaan 12, 9728 NP Groningen
E-mail: elske.dijkstra@golazo.com

Zes onderdelen van de aanvraag worden op een schaal van 1 tot en met 5 beoordeeld en vermenigvuldigd met wegingsfactoren. Uiteindelijk komt daar een totaalscore uit. De beste vijf worden uitgenodigd om in een gesprek e.e.a. toe te lichten. Aan de hand van de scores en gesprekken wordt de top drie voorgelegd aan het bestuur van de Stichting Atletiekevenementen Groningen, die een definitieve beslissing neemt.