Programma zaterdag

Tijden zijn onder voorbehoud
Tijd Activiteit Locatie
19.30 uur Ophalen van startnummer Haderaplein
20.30 uur Start 4Mijl4You Kerklaan, Haren
22.30 uur Laatste binnenkomer Vismarkt, Groningen

Startnummer

Op vertoon van de mail die je in de week voorafgaand van ons ontvangt kun je zaterdagavond vanaf 19.30 uur jouw startnummer ophalen bij de startnummertent op het Haderaplein.

Ben je als team ingeschreven? Dan hebben jullie als het goed is het startpakket toegestuurd gekregen. Wanneer deze niet is toegestuurd, kunnen ook deze startnummers zaterdagavond vanaf 19.30 opgehaald worden bij de startnummertent. 

Reisadvies zaterdag 9 oktober

Tijdens het evenement op zaterdag 9 oktober zijn er verschillende afsluitingen rondom het parcours. We adviseren, gezien de drukte, om met het openbaar vervoer reizen.

Bekijk hieronder met welke wegafsluitingen je te maken kunt krijgen.

Wegafsluitingen Haren
Wegafsluitingen Groningen

Hoe kan ik het beste reizen?

Openbaar vervoer

Wij adviseren om met het openbaar vervoer te reizen. Kijk op www.9292.nl om je reis via bus of trein te plannen. Vanaf station Haren is het 10 minuten lopen naar de de start.

Als je van buiten Groningen of Haren komt, adviseren we op met de NS te reizen. Kijk voor de meest actuele treintijden op www.ns.nl om je treinreis te plannen. 

Het vervoer van en naar Haren/Groningen met het openbaar vervoer is voor eigen rekening.  

Fietsenstallingen

In de binnenstad van Groningen zijn vijf gratis bewaakte fietsenstallingen. Bekijk voor de openingstijden de website van Groningen Fietsstad

Parkeren

Vanzelfsprekend adviseren wij iedereen om met het openbaar vervoer te komen. Mocht het niet mogelijk zijn om met het openbaar vervoer te komen, dan raden wij aan om te parkeren bij Transferium Haren. Vanaf het transferium is het mogelijk om naar de start te lopen.

Let op! Voor de terugreis ben je zelf verantwoordelijk en afhankelijk van regulier openbaar vervoer. Er worden geen pendelbussen ingezet.

Buslijn 5 en lijn 6 rijden van Groningen CS tot 01.30 uur naar Haren. 

Klik hier voor meer informatie over parkeren in Groningen

 

Afzetten deelnemers

Wanneer deelnemers worden afgezet kan dit het best aan de Rijkstraatweg ter hoogte van Intermezzo. Dit is vlak bij het Haderaplein waar de startnummers opgehaald kunnen worden.

Parcours

Het parcours van de Menzis 4Mijl4You, powered by GasTerra is gelijk aan dat van de Menzis 4 Mijl van Groningen. De 6,437 km lange route start in de Kerklaan in Haren en eindigt op de Vismarkt in Groningen.

Bekijk hiernaast de plattegronden voor de Menzis 4Mijl4You, powered by GasTerra.

Parcourskaarten

Parcours Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra
Plattegrond startgebied
Plattegrond finishgebied

Heb je een vraag? Vind in de FAQ's antwoord op jouw vraag.


Loop de virtuele editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen op 24 of 25 oktober

Start vanuit je eigen huis en ervaar de sfeer en beleving van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Meld je gratis aan, download de MyTrace app en loop mee!

Lees meer