Charity Run


Marten van Vliet

Mijn naam is Marten van Vliet en ik ben directeur bij het Groningse ICT bedrijf Bossers & Cnossen BV. Als hobby sporter wil ik graag meelopen voor dit goede doel: met een goede revalidatie valt en staat een goed herstel. Dit geldt natuurlijk zowel lichamelijk als tussen de oren. Graag hoop ik dmv de sponsorgelden een duit in de zak te kunnen doen om te zorgen dat zowel de kinderen als de volwassenen die een transplantatie hebben moeten ondergaan, zo snel mogelijk weer kunnen GENIETEN van het leven!

Ga naar actiepagina

Melle van Vliet

Ik ben Melle en ik zit op het Esdal college in Emmen. Daar doe ik de sportstroom en heb ik veel sport. Toen ik vorig jaar meeliep met de 4mijl kwam ik er achter dat je loopt voor een goed doel. Dit jaar loop Ik mee voor het goede doel UMCG Transplantatiecentrum en dan met name voor alle kinderen die een transplantatie krijgen of al hebben gehad. Ik kan me niet voorstellen hoe zwaar het herstel is na een transplantatie!

Ga naar actiepagina

Charles van Santvoord

Ik mag voor het UMCG meehelpen om het goede doel van dit jaar (Transplantatiecentrum) van de 4Mijl onder de aandacht van een breder publiek te krijgen. Een unieke kans om zelf ook een bijdrage te leveren aan dit prachtige goede doel. Met de opbrengsten ondersteun je een uniek én noodzakelijk revalidatieprogramma die is opgezet door het UMCG Transplantatiecentrum en het Centrum voor Revalidatie. Professionals helpen patiënten groot en klein om grenzen te verleggen tijdens hun herstel, ieder op eigen niveau, om alles weer uit het leven te halen.

Ga naar actiepagina

Arno van der Heyden

Arno van der Heyden, cabaretier, zanger, presentator 'oet Grunnen' heeft de Vier Mijl al meer dan tien keer gelopen. In het begin nog binnen het 'heilige' half uur, maar die ambitie heeft hij afgelopen jaar laten varen. "Belangrijker dan mijn tijd is het bedrag dat we voor het UMCG Transplantatiecentrum bij elkaar kunnen krijgen. Maar als mensen bereid zijn hun sponsorbijdrage aan mij te verdubbelen wanneer ik het toch weer eens binnen het half uur red ben ik bereid het snot voor mijn ogen en het vuur uit mijn sloffen te rennen."

Ga naar actiepagina

Hans Top

Een van de meest kleurrijke deelnemers aan de 4 Mijl aller tijden is Hans Top, tegenwoordig beter bekend als de Hoogkerker dakdekker. In zijn jonge jaren was hij één van de betere lange-aftstandslopers van het Noorden. Landelijk gezien bracht hij het tot de subtop. Hij was een geliefd sportman voor het gilde der sportpers, want Hans Top was een man met tekst, zoal dat heet in die kringen. Hij had voor en na de wedstrijden altijd wel iets bijzonders te vertellen.

Ga naar actiepagina

Ate van der Zee

Ik doe mee en zamel geld in zodat kinderen, ouders en grootouders na een orgaantransplantatie weer volop van het leven kunnen genieten. Met het geld wordt een uniek revalidatieprogramma ondersteund die door het UMCG Transplantatiecentrum en het Centrum voor Revaldatie is opgezet. Professionals helpen patienten, groot en klein, om grenzen te verleggen, ieder op eigen niveau, om alles weer uit het leven te halen.

Ga naar actiepagina