Deelnemen


Wedstrijdloop

Zondag 11 oktober 2020

Elk jaar verschijnt er weer een topveld van wedstrijdlopers aan de start. Zo'n vierhonderd atleten worden ingedeeld in drie groepen: internationale topatleten, nationale topatleten en overige wedstrijdatleten. 

Meer info

Recreantenloop

Zondag 11 oktober 2020

De Recreantenloop is het grootste onderdeel van Menzis 4 Mijl van Groningen. Dit onderdeel telt bijna 13.000 deelnemers en is voor zowel de geoefende als de beginnende loper die de 4 Mijl willen lopen.

Meer info

Bedrijvenloop

Zondag 11 oktober 2020

Geniet samen met collega's en relaties van een topevenement. Deelname aan de Bedrijvenloop zorgt naast een goede onderlinge sfeer, ook voor gezonde en actieve werknemers. Een team bestaat uit 5 tot en met 7 lopers. 

Meer info

Studentenloop

Zondag 11 oktober 2020

Omdat Groningen een echte studentenstad is, hebben wij sinds dit jaar de 4 Mijl Studentenloop! Studenten vanaf 16 t/m 30 jaar kunnen tegen een gereduceerd tarief inschrijven en alle studenten gezamenlijk in één startwave.

Meer info

Jeugdloop

Zondag 11 oktober 2020

De Jeugdloop is speciaal voor scholen en verenigingen. Er doen jaarlijks zo’n drieduizend kinderen tussen de 6 t/m 18 jaar mee aan dit onderdeel. De jeugdloop draagt hiermee bij aan de sportieve ontwikkeling van kinderen. 

Meer info

Charity Run

Zondag 11 oktober 2020

De Charity Run is een speciaal onderdeel van de Menzis 4 Mijl, ten bate van een Goed Doel. Tijdens deze run lopen ouders, kinderen en andere betrokkenen bij dit goede doel samen met bekende (Noord) Nederlanders. 

Meer info

4Mijl4You

Zaterdag 10 oktober 2020

Leg het parcours van de Menzis 4 Mijl af met je longboard, fiets, skates, rollator, rolstoel, scootmobiel of ander vervoersmiddel. Onderdelen: 3 km p/u, 6 km p/u, 15 km p/u, Groepen (vanaf 10 personen)

Meer info

Menzis 4 Mijl van Groningen: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het wel of niet doorgaan van de Menzis 4 Mijl van Groningen op zondag 11 oktober 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer