Deelnemen


Bedrijvenloop

Zondag 14 oktober - Start 13:05 uur

Geniet samen met collega's en relaties van een topevenement. Deelname aan de Bedrijvenloop zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde en actieve werknemers. Een team bestaat uit 5 tot 7 lopers. 

Meer info

Wedstrijdloop

Zondag 14 oktober - Start 13:00 uur

Elk jaar verschijnt er weer een topveld van wedstrijdlopers aan de start. Deze groep bestaat uit zo’n vierhonderd atleten die ingedeeld worden in drie groepen: internationale topatleten, nationale topatleten en overige wedstrijdatleten. 

Meer info

Recreantenloop

Zondag 14 oktober - Start 13:45 uur

De Recreantenloop is het grootste onderdeel van de dag. Dit onderdeel telt bijna 13.000 deelnemers en is voor zowel de geoefende als de beginnende loper.

Meer info

Jeugdloop

Zondag 14 oktober - Start 13:45 uur

De Jeugdloop is speciaal voor scholen en verenigingen waar jaarlijks zo’n drieduizend deelnemers aan meedoen. Dit onderdeel draagt bij aan de sportieve ontwikkeling van kinderen. Kinderen van 6 t/m 18 jaar kunnen hier tegen een gereduceerd tarief aan deelnemen.

Meer info

Charity Run

Zondag 14 oktober - Start 13:00 uur

De Charity Run is een speciaal onderdeel van de Menzis 4 Mijl, ten bate van een Goed Doel. Tijdens deze run lopen ouders, kinderen en andere betrokkenen bij dit goede doel samen met bekende (Noord) Nederlanders. 

Meer info

4 Mijl 4 You

Zaterdag 13 oktober - Start 20:15 uur

Leg het parcours van de Menzis 4 Mijl af met je longboard, fiets, skates, rollator, rolstoel, scootmobiel of ander vervoersmiddel. Onderdelen: 3 km p/u, 6 km p/u, 15 km p/u, Groepen (vanaf 10 personen)

Meer info