Aandachtspunten

Aan vrijwilligerswerk voor de Menzis 4 Mijl van Groningen is een aantal regels verbonden. Lees onderstaande regels goed door voordat je je als vrijwilliger inschrijft!

  • De minimumleeftijd is 16 jaar.
  • Je krijgt op de dag van het evenement een duidelijke instructie voor jouw functie. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent, zodat je deze instructie niet mist.
  • Volg de instructies die je krijgt altijd goed op.
  • Vrijwillig betekent niet vrijblijvend. We rekenen na je aanmelding op je inzet. Mocht je zonder afmelding niet aanwezig zijn, dan heeft dit nadelige gevolgen voor onze organisatie.

LET OP: Vrijwilligers ontvangen géén vergoeding voor de geïnvesteerde tijd of reiskosten. Houd er rekening mee dat…

…je wellicht niet kunt worden ingezet in de functie waarop je eerste keuze is gevallen. In dergelijke gevallen zullen wij kijken naar de tweede keuze of wordt er naar een andere functie gezocht. …je niet altijd in de gelegenheid bent om zelf het evenement te zien. Een aantal plaatsen van waaruit vrijwilligers actief zijn, bieden geen direct zicht op het evenement.

Menzis AA Drink Chiquita Dagblad van het Noorden GasTerra Gemeente Groningen Gemeente Haren Marathon Photos MB Promotions NewComm IT OOG Radio en TV RTV Noord Zalsman Groningen Runner's World Magazine