Vrijwilligers

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een Gronings hardloopevenement, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Dat is wat wij je willen bieden tijdens de Menzis 4 Mijl van Groningen. Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken weten en die de organisatie die dag graag willen helpen.

Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn:

  • Medewerker finish: begeleiden van de lopers;
  • Medewerker kledingwagen: aannemen en uitgifte van kledingtassen.

Welke taak jij ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies tijdens de Menzis 4 Mijl van Groningen, maar welke functie past nu het beste bij je?

Waarom is het zo leuk om als vrijwilliger bij de Menzis 4 Mijl van Groningen te werken?

  • Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig Gronings hardloopevenement.
  • Gratis lunchpakket en gratis koffie/thee/limonade op de dag van het evenement.
  • Je ontvangt een uniek runningshirt van de Menzis 4 Mijl.
  • Je wordt uitgenodigd voor het jaarlijkse vrijwilligersfeest.

Ook als vrijwilliger aan de slag?

Wil jij op zondag 8 oktober 2017 ook een onvergetelijke dag beleven als vrijwilliger tijdens Menzis 4 Mijl van Groningen! Bekijk dan snel de aandachtspunten en meld je aan! Bij vragen kun je contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Michelle Mencke via: michelle.mencke@golazo.com.

Sbs Fotomarketing 4Mijl101

Menzis AA Drink Chiquita Dagblad van het Noorden GasTerra Gemeente Groningen Gemeente Haren Marathon Photos MB Promotions NewComm IT OOG Radio en TV RTV Noord Zalsman Groningen Runner's World Magazine