Vrijwilligers

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een Gronings hardloopevenement, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Dat is wat wij je willen bieden tijdens de 4 Mijl van Groningen. Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken weten en die de organisatie die dag graag willen helpen.

Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn:

  • Medewerker finish: begeleiden van de lopers;
  • Medewerker kledingwagen: aannemen en uitgifte van kledingtassen.

Welke taak jij ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies tijdens de 4 Mijl van Groningen, maar welke functie past nu het beste bij je?

Waarom is het zo leuk om als vrijwilliger bij de 4 Mijl van Groningen te werken?

  • Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig Gronings hardloopevenement.
  • Gratis lunchpakket en gratis koffie/thee/limonade op de dag van het evenement.
  • Je ontvangt een uniek runningshirt van de 4 Mijl.
  • Je wordt uitgenodigd voor het jaarlijkse vrijwilligersfeest.

Ook als vrijwilliger aan de slag?

Wil jij op zondag 8 oktober 2017 ook een onvergetelijke dag beleven als vrijwilliger tijdens 4 Mijl van Groningen! Bekijk dan snel de aandachtspunten en meld je aan! Bij vragen kun je contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Michelle Mencke via: michelle.mencke@golazo.com.

Sbs Fotomarketing 4Mijl101

Menzis AA Drink Dagblad van het Noorden GasTerra Gemeente Groningen Gemeente Haren Marathon Photos NewComm IT OOG Radio en TV RTV Noord Zalsman Groningen Runner's World Magazine