AA Drink

AA Drink is de meest gebruikte sportdrank onder hardlopers in Nederland. En dat is niet voor niets! AA Drink kent hardlopers door en door en weet precies op welk moment een bepaalde sportdrank vereist is om optimaal te presteren. Als trotse supplier en sponsor van de 4 Mijl van Groningen voorziet AA Drink alle atleten van de juiste sportdrank op het juiste moment. Hardlopen doe je met AA Drink!

AA Drink Iso Lemon

Na afloop van de 4 Mijl van Groningen zal AA Drink alle hardlopers voorzien van AA Drink Iso Lemon. Dankzij de speciale isotone samenstelling van Iso Lemon worden verloren vocht en mineralen (elektrolyten) razendsnel terug aangevuld en bevorder je het natuurlijk herstel van je lichaam.

Welk gebruiksmoment

Wist je dat we voor elk gebruiksmoment in de sport een sportdrank beschikbaar hebben? Elk gebruiksmoment vereist namelijk zijn eigen unieke sportdrank. Zo gebruik je AA Drink Pro Energy het beste voordat je gaat sporten, AA Drink Iso Lemon tijdens het sporten en AA Drink High Energy vooral na het sporten. Bekijk de gebruiksmomenten en specifieke productinfo per sportdrank op de website.

Gebruiksmoment Aa Drink

Menzis AA Drink Chiquita Dagblad van het Noorden GasTerra Gemeente Groningen Gemeente Haren Marathon Photos MB Promotions NewComm IT OOG Radio en TV RTV Noord Zalsman Groningen Runner's World Magazine