Charity Run

De Charity Run is een speciaal onderdeel van de Menzis 4 Mijl, ten bate van het goede doel “Kids United”. Tijdens deze run lopen ouders, kinderen en andere betrokkenen bij dit goede doel samen met bekende (Noord) Nederlanders. Graag nodigen we je uit om in dit team mee te lopen! Door samen sponsoren te werven werken we aan het succes van Kids United.

Dit jaar steunt de Menzis 4 Mijl Groningen Kids United! Kids United zet zich in om voetbaltrainingen en -activiteiten voor kinderen en jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking mogelijk te maken. Kids United laat iedereen met een beperking scoren, onder het motto: Iedereen doet mee en niemand buitenspel! Met de opbrengst van de Menzis 4 mijl van Groningen wil de stichting een eigen mini stadion realiseren. Een eigen hoofdveld met tribune, dugouts, scorebord, etc. Voor alle leden een gevoel van trots en een hele belevenis om in hun eigen stadion te trainen en wedstrijden te spelen. 

Er zijn vijf manieren waarop de Menzis 4 Mijl van Groningen geld bijeen brengt voor het goede doel:

  • Een vast bedrag van het inschrijfgeld van de bedrijven;
  • Recreanten en jeugdloop te doneren;
  • Via de BN’ers en hun actiepagina
  • Donatie en een collecte op de dag zelf;
  • Acties die samen opgezet zijn met het goede doel

Kijk voor meer informatie en de deelnemende Charity Run lopers op www.kids-united.nl/charityrun-deelnemers-4-mijl.

Menzis AA Drink Chiquita Dagblad van het Noorden GasTerra Gemeente Groningen Gemeente Haren Marathon Photos MB Promotions NewComm IT OOG Radio en TV RTV Noord Zalsman Groningen Runner's World Magazine