Bedrijvenloop

Tijdens de Menzis 4 Mijl kun je met je collega's een sportieve topprestatie neerzetten door deelname aan de Bedrijvenloop. Deelname aan en trainen voor de Bedrijvenloop zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van de energie. Veel organisaties doen jaarlijks mee, met bijna 8.000 deelnemers. Gezellig samenlopen met collega’s? Of echt de onderlinge strijd aangaan met andere bedrijven? Er zijn twee mogelijkheden: meedoen aan de Bedrijven Wedstrijdloop óf meedoen aan de Bedrijven Recreantenloop.

Bedrijven Wedstrijdloop

De Bedrijven Wedstrijdloop start in startvak 1, vlak achter de individuele wedstrijdatleten. Teams die meedoen aan de Bedrijven Wedstrijdloop starten in een apart bedrijvenvak (niet in het vak van de Wedstrijdloop). Heb je een professioneel team met geoefende (wedstrijd) lopers? Ga dan de uitdaging aan en schrijf jouw bedrijf voor deze categorie. Wie weet komt jouw bedrijf als beste uit de race! In dit team mogen alleen medewerkers van het bedrijf meelopen, dus geen gastlopers. Elk bedrijf mag 1 team mee laten doen in deze categorie.

Bedrijven Recreantenloop

De Bedrijven Recreantenloop start in startvak 2. Hier geldt dat meedoen belangrijker is dan winnen. Een gezellige dag uit met collega’s en zelf een sportieve prestatie neerzetten, daar gaat het om in deze categorie. Uiteraard mogen in deze categorie ook (zaken)relaties meedoen in je team. Er is geen maximum aan het aantal gastlopers binnen een Bedrijven Recreantenteam. Een bedrijf kan met meerdere teams deelnemen aan de Bedrijvenloop. Let op: Één bedrijventeam bestaat te allen tijde uit 5 - 7 deelnemers.

Nieuw! Clinics Team 4 Mijl

In samenwerking met Team 4 Mijl bieden we clinics aan om goed voorbereid aan de start te staan. In oktober 2003 is de voorloper van Team 4 Mijl opgericht, dit team werd op 1 april 2007 geadopteerd door de ‘4 Mijl van Groningen’ en heet sindsdien Team 4 Mijl. De ca. 40 atleten van Team 4 Mijl behoren tot de beste (midden-) lange afstandslopers. De atleten komen zowel in nationale als internationale wedstrijden in actie. De atleten worden onder meer begeleid door coach Eddy Kiemel. Het is nu mogelijk om van hen de fijne kneepjes van het (loop-)vak te leren!

Wat krijgt het bedrijf?

 • Startnummers voor 5 – 7 teamleden
 • Functioneel Menzis 4 Mijl van Groningen runningshirt 2017 voor ieder teamlid
 • Tijdregistratie per deelnemer en als team 
 • Speciale herinneringsmedaille voor ieder teamlid 
 • Teamfoto van de deelnemende Bedrijvenloop teams 
 • Naamsvermelding met link op de website van de 4 Mijl
 • Plaatsing van een reclamedoek langs het parcours
  (één per team, maximaal 4 doeken per organisatie)
 • Borrel in een aangewezen borrellocatie in de binnenstad van Groningen
 • Twee extra toegangskaarten voor de aangewezen borrellocatie
 • Energy Lab biedt bedrijven duurzame beweeg- en gezondheidscampagnes op maat, zij bieden alle deelnemers een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Wat krijgen alle teamleden?

 • Startnummer, spelden en tijdregistratie
 • Verzorging onderweg en na de finish
 • Hapjes en drankjes in een aangewezen borrellocatie in de binnenstad van Groningen
 • Gratis functioneel Menzis 4 Mijl van Groningen Running Shirt*
 • Actiefoto van de individuele teamleden
 • Officiële medaille

Handleidingen voor inschrijven en aanmaken van teams

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Goede doel

Van elke inschrijving gaat €22,- naar het goede doel en €14,- naar Team 4 Mijl. Na de aanmelding kun je inloggen met jouw account en kun je de teamgegevens invoeren en/of wijzigen. Na inschrijving is restitutie van het inschrijfgeld niet meer mogelijk.

Bevestiging

Als je het team hebt ingeschreven, wordt het verschuldigde bedrag door ons gefactureerd. Je ontvangt automatisch een bevestiging per e-mail. Zorg dus dat het e-mailadres van de contactpersoon correct is ingevuld.

Controles

Vragen

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar info@4mijl.nl.

4Mijl0

Menzis AA Drink Chiquita Dagblad van het Noorden GasTerra Gemeente Groningen Gemeente Haren Marathon Photos MB Promotions NewComm IT OOG Radio en TV RTV Noord Zalsman Groningen Runner's World Magazine