Ga terug

Gloednieuw 4 Mijl shirt nu gepersonaliseerd met jouw (bedrijfs)naam

20 juli 2017

Voor de 31ste editie is een speciaal 4 Mijl running shirt ontworpen. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om jouw (bedrijfs)naam op het shirt te laten drukken. Mocht je het shirt nog niet besteld hebben, dan kun je dat alsnog vrij eenvoudig doen.

Recreantenloop

Gebruik jouw persoonlijke gegevens om in te loggen bij 'Mijn Account' aan de rechterzijde. Er zijn speciale shirts voor mannen (S t/m XXXL) en vrouwen (XS t/m XXL). Ook is het mogelijk om voor € 5,00 extra je shirt te personaliseren met je eigen naam er op. Let wel op: dit personaliseren is mogelijk tot en met 8 augustus.

Mannen

Vrouwen

 

Bedrijvenloop

Voor alle teamleden (max 7 lopers per team) stelt de organisatie een functioneel Runningshirt beschikbaar. Ten tijde van de inschrijving was het nog niet mogelijk om de maten van deze shirts in te vullen. Inmiddels is deze optie in het inschrijfformulier opgenomen en kun je de gewenste maten voor de teamleden alsnog invullen. Wij verzoeken je om dit tijdig te doen.

Nieuw! Teamnaam of bedrijfslogo 
Het unieke 4 Mijl shirt is vanaf dit jaar ook verkrijgbaar met eigen teamnaam of bedrijfslogo. Voor € 10,00 (excl. BTW) per shirt (€ 70,00 per team) loopt jouw team straks met jullie bedrijfsnaam op voor en achterzijde. Bestellen kan uitsluitend via deze website. Beide opties bestellen (standaard en gepersonaliseerd) is niet mogelijk.

Menzis AA Drink Chiquita Dagblad van het Noorden GasTerra Gemeente Groningen Gemeente Haren Marathon Photos MB Promotions NewComm IT OOG Radio en TV RTV Noord Zalsman Groningen Runner's World Magazine