Ga terug

Geselecteerd worden voor Atletiek RTC Noord

07 augustus 2017

Dit jaar heeft de organisatie van de 4 Mijl van Groningen een heel speciaal aanbod voor de beste jeugdlopers van de 4 Mijl. Als jij bij de 25 beste lopers eindigt in jouw categorie (t/m 12 jaar en t/m 18 jaar) dan krijg je de kans om daarna met twee toptrainers te trainen en je professioneel voor te bereiden op de Plantsoenloop van Groningen. Ben jij benieuwd wat jij zou kunnen bereiken onder professionele begeleiding?

Als het goed gaat en je zou je verder willen ontwikkelen maak je zelfs kans om in de selectie te komen bij het Regionaal Talent Centrum Noord atletiek om verder te trainen onder de bondscoach junioren van de atletiekunie. De trainingen vinden plaats op de woensdagen tussen 8 oktober en 4 november. Waarbij de beste en meest gemotiveerde hardlopers mogen blijven bij het Regionaal Talent Centrum Noord, hiervoor krijg je na de trainingen een uitnodiging voor de selectie!

De toptrainers

Eddy Kiemel is hoofdtrainer van Team 4 Mijl en werkt onder meer met Europees medaillewinnaar Thijmen Kupers. In de afgelopen 20 jaar heeft Eddy Kiemel al meerdere Nederlandse atleten naar de Europese top gecoacht. Guido van Weeren is hoofdtrainer van het RTC Noord atletiek en is tevens jeugdbondscoach van de Atletiekunie. Onder zijn begeleiding zijn er al vele jonge hardlopers doorgebroken tot de Nederlandse en internationale top.

Menzis AA Drink Chiquita Dagblad van het Noorden GasTerra Gemeente Groningen Gemeente Haren Marathon Photos MB Promotions NewComm IT OOG Radio en TV RTV Noord Zalsman Groningen Runner's World Magazine