Inschrijving 4 Mijl van Groningen start 19 april om 12.00!

Menzis 4Mijlgroningen 20X8cm 300DpiOp woensdag 19 april om 12.00 uur gaat de inschrijving voor de 4 Mijl van Groningen van start voor alle onderdelen. De 31e editie van dit traditionele loopfeest vindt plaats op zondag 8 oktober met Kids United als goede doel. Speciaal voor verzekerden van Menzis, als hoofdsponsor van de 4 Mijl, opent de inschrijving zeven dagen eerder.

De 4 Mijl bestaat uit de Recreantenloop, Wedstrijdloop, Bedrijvenloop, Chiquita Jeugdloop powered by GasTerra voor scholen en verenigingen en de Charity Run speciaal voor het goede doel. De Bedrijvenloop is ook dit jaar opgesplitst in een Bedrijven Recreanten- en Wedstrijdloop. Aan deze editie kunnen 23.000 deelnemers meedoen.

Doe de 4 Mijl anders
Op zaterdagavond 7 oktober vindt de 7e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra plaats. Het betreft exact hetzelfde parcours, maar dan op een alternatieve wijze zoals op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen. De inschrijving hiervoor opent op 13 juni 2017.

Menzis SamenGezond
Met SamenGezond stimuleert Menzis mensen om gezonder te leven. Deelnemers worden beloond voor gezonde activiteiten met interessante kortingen, leuke producten of uitjes. Speciaal voor Menzis, als hoofdsponsor van de 4 Mijl, gaat de inschrijving voor duizend Menzis verzekerden die deelnemen aan SamenGezond eerder open. De inschrijving opent op woensdag 12 april om 17:00 uur. Tegen inlevering van 500 SamenGezond-punten kunnen de deelnemers zich inschrijven met € 5,- korting via samengezond.nl/4mijl.

Goede doel – Kids United
Elk jaar staat bij de 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra één goed doel centraal dat een bijdrage levert aan de regio Groningen. Dit jaar is het goede doel: Kids United, de voetbalclub voor kinderen en jongeren met een beperking. De stichting laat iedereen met een beperking scoren onder het motto: Iedereen doet mee en niemand buitenspel! Met de opbrengst van de 4 Mijl van Groningen wil Kids United een eigen mini stadion realiseren. Om dit mogelijk te maken, kunnen deelnemers aan de 4 Mijl van Groningen en Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra bij hun inschrijving een speciaal Kids United polsbandje bestellen. Ook kan iedereen op 8 oktober een donatie doen bij de collectanten.

Sbs Fotomarketing 4Mijl148

Menzis AA Drink Chiquita Dagblad van het Noorden GasTerra Gemeente Groningen Gemeente Haren Marathon Photos NewComm IT OOG Radio en TV RTV Noord Zalsman Groningen Runner's World Magazine